Mini Holiday Collection sastoji se od nekoliko manjih modela koje nose šarmantne nazive Hana, Iris, Lana, Lena, Sara i London te će vam sigurno u ovoj sezoni postati nove najbolje prijateljice

Galerija Lovely Bags (Foto: Lovely Bags) Lovely Bags (Foto: Lovely Bags) Lovely Bags (Foto: Lovely Bags) +2 Lovely Bags (Foto: Lovely Bags) Da blagdansko vrijeme nije samo vrijeme darivanja, već i vrijeme mnogobrojnih partyja te da su nam kalendari ispunjeni raznim domjencima i obiteljskim okupljanjima, znamo svi. No za mnoge žene i dalje ostaje isti problem s kojim se i inače suočavaju – što za takve prilike obući?

Srećom, dizajnerica Marija Perić, poznata po svom brandu Lovely Bags priskače u pomoć svim neodlučnim damama svojom mini blagdanskom kolekcijom, kojom će se u prodaji naći torbice koje zagarantirano podižu cijeli outfit u roku od nekoliko sekundi!

Mini Holiday Collection sastoji se od nekoliko manjih modela koje nose šarmantne nazive Hana, Iris, Lana, Lena, Sara i London te će vam sigurno u ovoj sezoni postati nove najbolje prijateljice. Zbog svoje jednostavnosti primjerene su za sve kombinacije, od dnevnih do večernjih, dok s druge strane zbog upečatljivosti čine savršene saveznike pri kreiranju party outfita.

Mini Holiday Collection sastoji se od nekoliko manjih modela koje nose šarmantne nazive Hana, Iris, Lana, Lena, Sara i London te će vam sigurno u ovoj sezoni postati nove najbolje prijateljice.

Koloriti kolekcije su primjereni zimskom razdoblju – decentni, no raznoliki. Tako pažnju privlače torbica koja spaja brušenu eko kožu i krokodilski uzorak u raznim nijansama i mini torbica u crvenkastim i zelenkastim nijansama s detaljem zlatnog lanca.

Za one željne klasičnijeg dizajna, tu je torbica u bordo-sivoj kombinaciji, a partijanerice će se oduševiti torbicom s mnoštvom šljokica u večernjim ljubičastim tonovima. Manje torbice iz kolekcije dolazi s dva remena, metalnim lancem i podesivim remenom od materijala od kojeg napravljen i ostatak torbice, čime budućim vlasnicama ostaje na izbor da je nose u nekoliko varijanta.

Svojom svestranošću sve torbice nove kolekcije postaju idealan poklon za svaku ženu. Lovely Bags brand s rastućim brojem obožavateljica izgradio je takvu prepoznatljivost da se ovaj domaći proizvod izvozi i na strano tržište, na što je vlasnica Marija Perić posebno ponosna.

Torbice nove kolekcije je moguće pronaći na preko trideset prodajnih mjesta u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji te Crnoj Gori, a sve informacije o lokacijama dostupne su na službenoj Facebook stranici Lovely Bags. Lovely Bags (Foto: Lovely Bags) Svojom svestranošću sve torbice nove kolekcije postaju idealan poklon za svaku ženu (Foto: Lovely Bags) Foto: Lovely Bags

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju