Ljeto je tek počelo i pred nama je još puno sunčanih, vrućih dana, a jedna opcija koja bi vam mogla pomoći da ih lakše preživite je mali, ručni ventilator.

Galerija Mini-ventilatori stanu u svaku torbu Jysk, 45 kn Amazon, 13,99 eura (104,92 kn) +2 eBay, 15,79 funti (138,03 kn)

Njegov najveći plus je činjenica da stane u vašu torbu i možete ga izvaditi kad god vam zatreba osvježenje - u vašem uredu, u javnom prijevozu, dok sjedite na kavi...

U svakom onom trenutku u kojem pomislite da se čak i lagani povjetarac spakirao i otišao na godišnji odmor, ovi mali pomagači spremno će vam priskočiti u pomoć i pružiti vam barem trenutačno olakšanje.

Od 10 do 16 sati tijekom ljeta ne izlažite se direktnom suncu Sklonite se s jakog sunca: Znakovi toplinskog udara i što napraviti da ne dođe do njega

Pomagači za stvaranje hlada - 4 Sjenovita oaza: Pet odličnih pomagača za stvaranje hlada

U našoj galeriji pogledajte ponudu ručnih ventilatora koji stanu u svaku torbu i pripremite se za sve što nas čeka u srpnju i kolovozu.

Ali Express (OLOEY Life Store), 7,25 dolara (45,54 kn) Ali Express (OLOEY Life Store), 7,25 dolara (45,54 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju