Poznate modne kuće i komercijalni brendovi lansirali su velik broj takozvane nove „hibridne“ obuće poput čarapa-čizama, ali i ponešto odjevnih komada.

  Galerija Mlada dama sa zagrebačke špice Suknja ili hlače, pitanje je sad Suknja-hlače, Bershka, 169.90 kn +2 Suknja-hlače, Mango, 99 kuna

Među njima je i jedan model koji nije novost u svijetu mode, ali postigao je poveću popularnost posljednjih sezona. U pitanju je odjevni komad poznat kao "suknja-hlače“"

Kako sam naziv kaže, radi se o hibridnom modelu nastalom iz dva odjevna komada koji na prvi pogled izgleda kao suknja, ali zapravo se radi o mudro krojenim hlačama kojima lako možete zavarati promatrača.

Suknja-hlače, Bershka, 169.90 kn Suknja-hlače, Bershka, 169.90 kn (Foto: Bershka)

Možda je na istu kartu igrala i lijepa mlada dama sa zagrebačke špice koja je nosila komad vrlo sličan spomenutom. Je li u pitanju prava ili lažna suknja, nismo uspjeli otkriti pa samo možemo zaključiti da je svojim odabirom nadmudrila i nas i posjetitelje zagrebačke špice.

Svoj "misteriozni" komad odlično odjevena djevojka nadogradila je crnom dolčevitom, kaputom u svevremenskoj bež nijansi i gležnjačama ukrašenim sitnim zakovicama, a od modnih dodataka istaknula se mala torbica s lancem te "hoop" naušnice.

U galeriji pogledajte nekoliko modela suknja-hlača.

Suknja ili hlače, pitanje je sad Suknja ili hlače, pitanje je sad (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju