Sunčano vrijeme na kraju listopada ovoga je vikenda izmamilo brojne šetače na hrvatske ulice i trgove. U objektiv našeg fotografa upala je i jedna lijepa mama


Ovoga vikenda Zagreb i dobar dio Hrvatske zabilježio je nešto ugodnije temperature nego što je to uobičajeno za kraj listopada.

Mlada brineta odlučila se za pamučnu mini haljinu koju je sparila s kratkim balonerom i predimenzioniranim šalom, a sve zajedno upotpunila trendovskim gležnjačama u bež boji.

Upravo zato, mnogi su građani odlučili iskoristiti slobodno vrijeme za šetnju, druženje s prijateljima ili obavljanje drugih obaveza na otvorenom.

Odrazilo se to i na odabir odjevnih komada zgodnih dama koje su uljepšave vizuru grada svojim modnim igrama. U objektiv našeg fotografa upala je lijepa mama koja je sa svojim mališanom prošetala centrom Zagreba u jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji.

Mlada brineta odlučila se za pamučnu mini haljinu koju je sparila s kratkim balonerom i predimenzioniranim šalom, a sve zajedno upotpunila trendovskim gležnjačama u bež boji. Kosu je skupila u funkcionalni konjski repić, a oči zaštitila sunčanim naočalama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko toplijih mini haljina po uzoru na tajanstvenu mamu iz Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju