Dobro je poznato da Kim Kardashian slijedi modne trendove i prilagođava ih svojoj raskošnoj figuri, kao i da pokušava odjenuti svoju kći u pomodne komade. North West uistinu je prava trendseterica, nosi kožnate hlače i gleda revije u francuskoj prijestolnici mode

North West bila je jedan od modela u Chanelovoj kampanji pod geslom Nikad nije prerano za modu. Ovu je modnu filozofiju njena slavna majka željela dodatno istaknuti, pa ju je povela na modnu reviju Balenciage za proljeće / ljeto 2015. u sklopu pariškog tjedna mode.

Mama i kći bile su odijevene u crno od glave do pete – i dok je Kim Kardashian privlačila pažnju suzdržanom elegantnom kombinacijom crne dolčevite i elastičnih hlača iste boje, North West je bila odijevena poput 'punk' djeteta.

Slatka djevojčica stara 15 mjeseci nosila je nosila trendi kožnate hlače i suknju u crnoj boji, crne robusne gležnjače, kao i majicu Yeezus, što je ime šestog studijskog albuma njenog oca Kanye Westa.

Slavna mama nije odoljela pa se obiteljskim izlaskom pohvalila i na društvenoj mreži Instagram uz opis: Balenciaga Baby.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako modne blizanke izgledaju kada se odjevno usklade.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju