Kada govorimo o minicama, štiklama i efektu izduživanja nogu postoje mala modna pravila kojih se lako pridržavati. Nižim ženama jačih bokova tako bolje pristaju decentne, plitke salonke dok se mršavi i visoki manekenski tipovi mogu zaigrati s trendi gležnjačama koje dolaze u svim oblicima. No u posljednje vrijeme novo modno pravilo je da pravila nema

To se najčešće može primijetiti na crvenom tepihu za koji poznate ljepotice biraju samo najatraktivnije kombinacije. S obzirom na to kako su minice popularnije no ikad, za ovaj zavodljivi komad odlučuju se brojne poznate dame, a kombiniraju ga na razne načine.

Iako trendi gležnjače i sandale koje remenčićima sežu do gležnjeva vizualno skraćuju nogu, zvijezdama poput J.Lo, Kim Kardashian i Beyonce to ne predstavlja nikakav problem te su svoj atraktivni par cipela spretno iskombinirale uz vrlo kratke mini komade.

Više mi se sviđa kombinacija:

glasova:

S druge strane, modeli konfekcijskog broja nula i visine koja prelazi 175 centimetara svoje tanašne, vretenaste noge ne moraju dodatno isticati obućom, ali svejedno posežu za najboljim modnim trikom - salonkama boje pudera koje nogama dodaju virtualne centimetre i čine ih vitkima.

Izdvojili smo 10 najrazličitijih kombinacija u kojima vladaju minice, a kome modni miks najbolje pristaje procijenite sami.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju