Miranda Kerr osvanula je potpuno obnažena na naslovnici australskog izdanja časopisa Harper's Bazaar. Fotografija je razbjesnila kupce lanca supermarketa Coles zbog čega je časopis povučen iz trgovina diljem Australije

Manekenka Miranda Kerr pojavila je potpuno gola na naslovnici novog broja australskog izdanja časopisa Harper's Bazaar za siječanj i veljaču 2016. godine. Mušterijama lanca supermarketa Coles to se činilo potpuno neprimjerenim te je Coles sa svojih polica povukao sve primjerke časopisa.

Fotografija potpuno gole Mirande Kerr razbjesnila je kupce lanca supermarketa Coles zbog čega je Harper's Bazaar povučen iz trgovina diljem Australije

'Kao odgovor na reakcije naših kupaca, od kojih mnogi kupuju s djecom, maknuli smo časopis iz prodaje', stoji u priopćenju koje je Coles poslao portalu Mashable Australia. Rukovodeći ljudi Colesa opisali su naslovnicu časopisa neprimjerenom, te je tisuće primjeraka povučeno iz trgovina diljem Australije. Kellie Hush, urednica Harper's Bazaara izrazila je razočaranje zbog Colesove odluke i njihovog neprepoznavanja 'umjetničkog integriteta na fotografiji'. Dodala je da fotografija slavi ženstvenost.

'Živimo u eri anđelica Victoria's Secret, ukradenih golih fotografija i pokušaja da se 'slomi' internet prizorima reality zvijezda u provokativnim pozama. Harper's Bazaar je oduvijek slavio odvažne žene – nekoga s vizijom, predanošću, stilom – i nekoga tko se ničega ne boji. Miranda je možda gola, ali ona je pionirka i ova naslovnica slavi to', izjavila je Hush. Miranda Kerr je pak otkrila da na snimanju nije bila potpuno gola. 'Ogoljena' je pomoću fotošopa.

'Nosila sam tange, a u pauzama snimanja nosila sam ogrtač, i na fotografiji se zapravo vidi samo moja koža', rekla je Miranda.

Je li golo tijelo primjereno za naslovnicu modnih magazina?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju