Australska manekenka Miranda Kerr iznenadila je mnoge svojim iskrenim priznanjem o korištenju kontracepcije i seksualnim navikama nakon zaruka za 26 godina starog milijardera Evana Spiegela

Manekenka Miranda Kerr od srpnja prošle godine je zaručena s mulimilijarderom Evanom Spiegelom, utemeljiteljem Snapchata.

Miranda Kerr i njezin zaručnik odlučili su pričekati sa seksualnim odnosima do braka.

Lijepa Australka u intervjuu za britanski magazin "The Times" otkrila je da trenutno ne koristi kontracepciju.

Na pitanje radi li Miranda sa zaručnikom na drugom djetetu, iskreno je priznala: Ne još. Ne dok se ne oženimo. Moj partner je vrlo tradicionalan. Mislim, ne smijemo…čekamo.

Apstinencija od seksa prije braka nije nepoznata pojava u modernom društvu. I dok je dokazano da redovit seksualni odnos blagotvorno utječe na psiho-fizičko stanje pojedinca, istraživanja su pokazale i da celibat ima svojih pozitivnih strana.

Ankete

(6241) Treba li čekati sa seksom do braka?

rezultati povratak glasova1055
rezultati

Seks prije braka

Štoviše, neke studije otkrile su da čekanje partnera sa seksom može produbiti i učvrstiti njihovu vezu.

Mirandin odgovor o apstinenciji iznenadio je mnoge s obzirom da će sudbonosno da izgovoriti po drugi put. U bračnu luku već je uplovila s Orlandom Bloom 2010. godine s kojim ima šestogodišnjeg sinčića Flynna.

Bivša Victorijina anđelica i ranije je otvoreno odgovarala o škakljivim pitanjima seksualne prirode.

U intervjuu za britanski "GQ" iz 2014. godine otkrila je kako joj je intimnost s partnerom vrlo važna u vezi, a priznala je da je isprobala seks u avionu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju