Australska manekenka Miranda Kerr iznenadila je mnoge svojim iskrenim priznanjem o korištenju kontracepcije i seksualnim navikama nakon zaruka za 26 godina starog milijardera Evana Spiegela

Manekenka Miranda Kerr od srpnja prošle godine je zaručena s mulimilijarderom Evanom Spiegelom, utemeljiteljem Snapchata.

Miranda Kerr i njezin zaručnik odlučili su pričekati sa seksualnim odnosima do braka.

Lijepa Australka u intervjuu za britanski magazin "The Times" otkrila je da trenutno ne koristi kontracepciju.

Na pitanje radi li Miranda sa zaručnikom na drugom djetetu, iskreno je priznala: Ne još. Ne dok se ne oženimo. Moj partner je vrlo tradicionalan. Mislim, ne smijemo…čekamo.

Apstinencija od seksa prije braka nije nepoznata pojava u modernom društvu. I dok je dokazano da redovit seksualni odnos blagotvorno utječe na psiho-fizičko stanje pojedinca, istraživanja su pokazale i da celibat ima svojih pozitivnih strana.

Treba li čekati sa seksom do braka?

glasova:

Seks prije braka

Štoviše, neke studije otkrile su da čekanje partnera sa seksom može produbiti i učvrstiti njihovu vezu.

Mirandin odgovor o apstinenciji iznenadio je mnoge s obzirom da će sudbonosno da izgovoriti po drugi put. U bračnu luku već je uplovila s Orlandom Bloom 2010. godine s kojim ima šestogodišnjeg sinčića Flynna.

Bivša Victorijina anđelica i ranije je otvoreno odgovarala o škakljivim pitanjima seksualne prirode.

U intervjuu za britanski "GQ" iz 2014. godine otkrila je kako joj je intimnost s partnerom vrlo važna u vezi, a priznala je da je isprobala seks u avionu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju