Miranda Kerr uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li na crvenom tepihu ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija Miranda Kerr - 2 Miranda Kerr - 1 Haljina Michaela Korsa iz proljetne kolekcije za 2022. godinu +3 Miranda Kerr - 5

Miranda Kerr bila je jedna od slavnih uzvanica na svečanoj gali u Los Angelesu povodom 10. godišnjice organizacije Baby2Baby.

Riječ je o dobrotvornoj organizaciji koja je posvećena pružanju najosnovnije pomoći siromašnoj djeci do 12. godine života.

Miranda Kerr - 4 Miranda Kerr - 4 (Foto: Guliver)

Australska manekenka i osnivačica kozmetičke tvrtke Kora Organics za ovu je priliku odabrala vrlo nježnu kombinaciju u ružičastoj boji.

Izdanje je bilo sastavljeno od predimenzioniranog kaputa i čipkaste midi haljine s tankim naramenicama Micheala Korsa iz njegove proljetne kolekcije za 2022. godinu koja je naglasila njezine ženstvene adute.

Manolo Blahnik, Scolto sandale, 4500 kuna Manolo Blahnik, Scolto sandale, 4500 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ružičastu kombinaciju dopunila je pismom-torbicom Jimmyja Chooa i plastičnim sandalama s 9 centimetara visokom potpeticom proslavljenog Manola Blahnika.

Prozirni remeni u kombinaciji s bež sandalom vizualno produžuje noge i proljepšavaju cijelu figuru pa ne čudi što se nalazi u ormarima brojnih dama diljem svijeta.

Haljina Michaela Korsa iz proljetne kolekcije za 2022. godinu Haljina Michaela Korsa iz proljetne kolekcije za 2022. godinu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju