U zagrebačkoj Esplanadi, okružen obitelji, prijateljima i suradnicima, legendarni hrvatski reprezentativac Darijo Srna predstavio je autobiografiju naziva "Zašto te zovu Srna?".

Galerija Mirela Forić Mirela Forić na promociji suprugove knjige - 5 Darijo Srna i Mirela Forić +3 Darijo Srna i Mirela Forić

Knjiga koja je nastala uz pomoć spisateljice Milane Vlaović priča je o dječaku iz Metkovića koji u nježnim godinama odlazi iz toplog obiteljskog okruženja u potragu za snom, prvo u splitski Hajduk, a preko izvanredne karijere u ukrajinskom Šahtaru i časne uloge kapetana Vatrenih zasluženo uživa plodove svojeg iskustva kao sportski direktor, posvećeni suprug, sin, otac i prijatelj. Ova knjiga priča je o ljubavi – ljubavi prema obitelji, ocu, nogometu i životu.

Darijo Srna i Mirela Forić Darijo Srna i Mirela Forić (Foto: John Pavlish)

Legendarnom nogometašu podrška na promociji bila je supruga Mirela Forić Srna, koja je blistala u izdanju s kojim je gotovo nemoguće pogriješiti.

Mirela je na promociju stigla u crnoj haljini midi dužine s prošivenim detaljima. Haljina bez rukava rad je modne kuće Prada. Poduzetnica ju je uparila s još jednim nepogrešivim komadom, crnim salonkama s visokom tankom potpeticom.

Mirela Forić na promociji suprugove knjige - 4 Mirela je nosila elegantne crne salonke (Foto: John Pavlish)

U ruci je nosila crnu clutch torbicu, a modno izdanje bez greške upotpunila je kosom oblikovanom u glamurozne valove i elegantnim naušnicama. Dodatnu dozu ženstvenosti kombinaciji je donio i crveni lak za nokte, koji su i čitateljice Zadovoljne proglasile najljepšim mogućim odabirom za manikuru.

Ovim izdanjem Mirela Forić Srna definitivno je još jednom potvrdila da je mala crna haljina s razlogom najpopularnija haljina na svijetu, koja pristaje baš svim ženama i koja se slaže sa svim ukusima.

Sjajne Nina i Sunčica Badrić: Koju biste kombinaciju radije imale u svojem ormaru? Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina Badrić u kombinaciji koja joj stoji kao salivena +5 Promocija knjige Darija Srne - 5

Citirat ćemo i ovdje legendarnog Karla Lagerfelda, koji je govoreći o maloj crnoj haljini, rekao da žena u njoj nikad nije ni previše ni premalo dotjerana. Sve je baš kako treba biti, a crna haljina i dobre štikle dva su komada u kojima ćete uvijek izgledati kao milijun dolara.

Mirela Forić na promociji suprugove knjige - 5 Modno izdanje Mirele Forić koje nikad neće izaći iz mode (Foto: John Pavlish)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju