Turski nogometni reprezentativci pobijedili su Hrvatsku 1:0 na rasprodanoj osječkoj Opus Areni u sklopu skupine D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024. godine.

Galerija Mirela Forić Srna Obitelj Srna na utakmici u Osijeku Obitelj Srna na utakmici u Osijeku +2 Mirela Forić Srna na utakmici u Osijeku - 1

Ovo je prvi poraz Hrvatske u kvalifikacijama za EURO nakon kojeg je Turska zasjela na vodeću poziciju u skupini s tri boda više, s tim da Hrvatska ima utakmicu manje.

Hrvatske nogometaše došli su podržati i brojni slavni Hrvati i bivše kolege, među kojima i legendarni hrvatski reprezentativac Darijo Srna, kojem su društvo pravile kći i supruga Mirela Forić Srna.

Zaljubljenicima u modu pozornost je privukla i Mirelina modna kombinacija.

Ona je na osječke tribine stigla u elegantnom izdanju stvorenom za razne prigode, a mnogima za oko prvo zapela jedna od najpoželjnijih torbi na svijetu.

Obitelj Srna na utakmici u Osijeku Obitelj Srna na utakmici u Osijeku (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Radi se u kultnoj torbi imena Kelly, francuske modne kuće Hermes. Torbu je dizajnirao Robert Dumas u 30-im godinama prošlog stoljeća, a kada je ovaj model 1955. godiine došao do Grace Kelly tijekom snimanja filma "To Catch A Thief", glumica se nije odvajala od svoje torbe. U čast ženi koja je torbu proslavila, modna kuća dala je modelu naziv Kelly.

Torba modne kuće Hermes Torba modne kuće Hermes (Foto: Shutterstock)

Ono što torbu čini prepoznatljivom je trapezoidni oblik, izrezani preklon i dva tanka remena koja se na sredini spajaju kopčom. Mirela Forić nosila je model u crvenoj boji.

Ostatak kombinacije činili su tamnoplavi sako od samta s efektnim zlatnim gumbima modne kuće Chanel, plava majica te bijele hlače.

Mirela Forić Srna na utakmici u Osijeku Mirela Forić Srna na utakmici u Osijeku (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Mirela je izdanje upotpunila zlatnim nakitom, a posebno je upečatljiva bila višestruka zlatna narukvica.

Mirela Forić Srna: Jedina dva komada koja vam trebaju kada želite izgledati kao milijun dolara Mirela Forić Mirela Forić na promociji suprugove knjige - 5 Darijo Srna i Mirela Forić +3 Darijo Srna i Mirela Forić

Bezvremenske torbe bile su tema našeg videoserijala Dreskod, a savjete Marka Grubnića o torbama koje svaku kombinaciju podižu na viši nivo pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju