Osmijeh je prva stvar koju primijetimo na osobi, a da lijep i blistav osmijeh može u potpunosti promijeniti osobu, dokazala je 40-godišnja majka iz Svete Nedjelje, Mirela Habdelić.

 

Galerija Mirela Habdelić Transformacija Mirele Habdelić Mirela s dr. med. dent. Majom Jagodić-Štimac +0 Mirela s dr. med. dent. Majom Jagodić-Štimac Mirela je najbolje godine svog života provela skrivajući osmijeh iza ruku, žaleći što si je dopustila da joj osmijeh pokvare uništeni zubi. Zbog svoje loše dentalne situacije počela se povlačiti u sebe, izgubila je samopouzdanje, a druženja u javnosti svela je na minimum. Sebe je zapostavila jer, kako kaže, uvijek je nešto drugo bilo prioritet. Na prvo mjesto stavila je djecu, obitelj i posao. Uz to, kao i mnogi drugi, borila se sa strahom od stomatologa.

Mirela je bila u zaista lošoj dentalnoj situaciji. Ona nije mogla više normalno funkcionirati, komunicirati, jesti i žvakati hranu, a da ne pričamo tek o bolovima koje je stalno proživljavala. Kod Mirele sam imala viziju što i kako će se nešto napraviti, a glavna misija je spašavanje vlastitih zubi, rekla je Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent. koja je sa svojim stručnim timom preuzela Mirelin slučaj.

Transformacija Mirele Habdelić Transformacija Mirele Habdelić Foto: PR

U MJESEC DANA MIRELIN NOVI OSMIJEH BIO JE GOTOV

Novi osmijeh i promjena koju je doživjela utjecali su na njezino samopouzdanje i energiju. Dokaz je za to osmijeh koji Mirela ne skida s lica. Kada sam se prvi put pogledala u ogledalo, nisam mogla vjerovati da sam to ja. Osmijeh koji sada imam nisam mogla niti sanjati te sam neizmjerno zahvalna doktorici Štimac što mi je pružila priliku za novi osmijeh. S novim osmijehom osjećam se slobodnija, ne skrivam više svoj osmijeh iza ruke, nego ga radosno pokazujem svima, kazala je Mirela nakon zahvata.

Najsloženiji stomatološki zahvat danas će proći u znatno kraćem roku nego prije, a u mjesec dana moguće je napraviti prirodan i estetski savršen osmijeh bez korištenja kirurgije, objašnjavaju iz Štimac centra dentalne medicine.

POBIJEDILA JE STRAH OD ZUBARA 

Nakon uspješnog završetka tretmana Mirela više nema straha od stomatologa te ohrabruje sve one koji žive sa skrivenim osmijehom da riješe svoj problem. Svima koji se nalaze u situaciji u kakvoj sam ja bila prije savjetovala bih da se pokrenu, jer ako sami ne odluče, ništa ih neće pogurati. Ja sam oduševljena cijelim pristupom, a što je najvažnije, nisam osjetila apsolutno nikakvu bol. U centru su svi jako dragi i spremni pomoći, što je imalo veliki utjecaj na mene da se opustim i prebrodim strah od zubara, objasnila je Mirela.

Mireli su tijekom tretmana izliječili i nadogradili zube te napravili keramičke mostove. Najvažnije je da pacijenti ne osjete bol prilikom ijednog zahvata. Koliko godina radim ovaj posao, uvijek kada stvaramo novu osobu, duboko sam emotivno dirnuta, a vidjeti osmijeh na Mirelinu licu i njezin stav i samopouzdanje s novim osmijehom nešto je neprocjenjivo, kazala je Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent.

Mirela s dr. med. dent. Majom Jagodić-Štimac Mirela s dr. med. dent. Majom Jagodić-Štimac Foto: PR

DENTALNI MAKEOVER

U 2018. godini Štimac centar dentalne medicine nastavio je sa svojom tradicijom dentalnih makeovera u kojima odabranim kandidatima poklanja potpuno novi osmijeh i tako vraća nadu u kvalitetniji život osobama koje si to nisu u mogućnosti priuštiti.

Stručni tim Štimac centra svakodnevno rješava složene dentalne situacije kakva je bila i Mirelina te svojim pacijentima na jednom mjestu nudi potpunu stomatološku uslugu.



 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju