Prekrasan damski miris nove L'Occitane kolekcije Trešnja i liči, spaja voće i cvijeće pretočene u primamljivu ambalažu inspiriranu radom slikarskog velikana, Paula Cézannea, koji je živio u najromantičnijoj francuskoj pokrajini Provansi.

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj Aziji.

PR PR Foto: PR


Kolekcija koja donosi vedrinu i inspiraciju


Tuširanje Gelom za tuširanje Trešnja i liči prava je eksplozija nježnosti i energičnosti u isto vrijeme, koja pokreće i inspirira, dok kožu hidratizira i štiti od isušivanja pružajući joj vitalnost i dobar osjećaj. Baš kao što priroda svojim buđenjem donosi novu energiju i preokret, tako i ove mirisne note, čine da svakoga dana zaplešete u svom ritmu koji ostavlja tako moćan dojam.


Zasigurno ćete poželjeti osjetiti na svojoj koži Eau de Toilette Cerisier Litchi. Cvjetno-voćni miris otvara se eksplozijom iskričavih agruma, obogaćen je šarenom cvjetno-voćnom zanesenošću koju nose liči i cvijet trešnje, te obavijen nježnošću mekih mošusnih nota.


Uljepšavajuće mlijeko za tijelo iz ove kolekcije hrani i hidratizira kožu. Iza sebe ostavlja mirisni veo, zaljubljivi cvjetno-voćni miris, pjenušavo citrusno voće i meke mošusne note. Sadrži prirodnu infuziju ličija i prirodne ekstrakte cvjetova trešnje iz regije Luberon.


Zaokružiti njegu kože nanošenjem i kreme za ruke iz ove kolekcije, učinit će svaki vaš pokret rapsodijom radosti i ženstvenosti.

Trešnja iz Luberona


Kad se u Luberonu stabla trešanja urese malim bijelim cvjetovima to je znak da je proljeće stiglo! Stanovnici Luberona jako paze na promjene temperature zraka i na trenutak kad dani postaju dulji kako bi pripremili stabla trešanja za ljeto. Baš kao što svatko od nas treba posvetiti pažnju brizi o sebi i svojoj dobrobiti.
Period kad se ubiru plodovi stabla trešnje jako je važan za Provansu i uzgajatelje, a L'Occitane s ponosom ističe da otkupljuje sav urod (plodove i/ili cvjetove) od svojih partnera uzgajivača.

PR PR Foto: PR


L'Occitane trgovine i webshop


Ususret Valentinovu, L'Occitane je predstavio limitirane poklon-setove,
i zanimljivu promociju „Ljubav je putovanje“ koja vas izaziva da potražite proizvode označene srcem i kombinirate ih kako biste ostvarili 15 % ili 20 % popusta.


Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju