Mladenke pomno biraju svoje vjenčanice jer za mnoge je to jedna od najvažnijih haljina koje će odjenuti u životu. Mladenka i njezina vjenčanica na svakom su vjenčanju u centru pažnje, a tako je bilo i na vjenčanju američkog glumca Josha Duhamela i bivše miss SAD-a Audre Mari koji su sudbonosno da izrekli u luteranskoj crkvi Olivet u gradu Fargo u Sjevernoj Dakoti.

Galerija Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 5 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 2 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 1 +4 Audra Mari i Josh Duhamel vjenčali su se u crkvi u Sjevernoj Dakoti

Fotografije s vjenčanja Josha Duhamela i Audre Mari otkrivaju da je ceremonija bila opuštena, a nakon što su izrekli vjenčane zavjete u crkvi, novopečeni bračni par sjeo je u vintage crveni kabriolet u kojem se odvezao do mjesta na kojem se slavlje nastavilo.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 8 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća (Foto: Profimedia)

Vintage stilom, točnije stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća bila je inspiriran i mladenkina vjenčanica, voluminozna i s puf rukavima. Gornji dio haljine srcolikog je oblika te na predjelu dekoltea ima til, kao i na leđima, dodatno ukrašen detaljem u obliku listova.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 6 Audra Mari i Josh Duhamel vjenčali su se u crkvi u Sjevernoj Dakoti (Foto: Profimedia)

Sviđa li vam se vjenčanica Audre Mari?

glasova:

Donji dio haljine sašiven je od bogate količine tkanine te ima zgodne nabore na gornjoj desnoj strani. Za još malo dramatičnosti i glamura bivša misica nosila je dugački veo i štikle sa srebrnim šljokicama. Lijepa Audra Mari, koja je 2016. predstavljala SAD na izboru za Miss svijeta, stajlingu za vjenčanje dodala je i sunčane naočale retro stila s bijelim okvirima koje je "čuvala" za vožnju kabrioletom.

Neočekivan izbor: Sviđa li vam se mini haljina u kojoj se vjenčala belgijska princeza? Belgijska princeza Maria Laura Vjenčanje belgijske princeze - 1 Vjenčanje belgijske princeze - 6 +2 Vjenčanje belgijske princeze - 5

Stil osamdesetih godina često se opisuje kao pretjeran i kičast, ali čini se da je bivša misica željela upravo takvu vjenčanicu, a nema sumnje da je u njoj privukla pažnju i ostavila dojam.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 3 Mladenka je stajling za vjenčanje upotpunila retro sunčanim naočalama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju