Mladenke pomno biraju svoje vjenčanice jer za mnoge je to jedna od najvažnijih haljina koje će odjenuti u životu. Mladenka i njezina vjenčanica na svakom su vjenčanju u centru pažnje, a tako je bilo i na vjenčanju američkog glumca Josha Duhamela i bivše miss SAD-a Audre Mari koji su sudbonosno da izrekli u luteranskoj crkvi Olivet u gradu Fargo u Sjevernoj Dakoti.

Galerija Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 5 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 2 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 1 +4 Audra Mari i Josh Duhamel vjenčali su se u crkvi u Sjevernoj Dakoti

Fotografije s vjenčanja Josha Duhamela i Audre Mari otkrivaju da je ceremonija bila opuštena, a nakon što su izrekli vjenčane zavjete u crkvi, novopečeni bračni par sjeo je u vintage crveni kabriolet u kojem se odvezao do mjesta na kojem se slavlje nastavilo.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 8 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća (Foto: Profimedia)

Vintage stilom, točnije stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća bila je inspiriran i mladenkina vjenčanica, voluminozna i s puf rukavima. Gornji dio haljine srcolikog je oblika te na predjelu dekoltea ima til, kao i na leđima, dodatno ukrašen detaljem u obliku listova.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 6 Audra Mari i Josh Duhamel vjenčali su se u crkvi u Sjevernoj Dakoti (Foto: Profimedia)

Ankete

(9244) Sviđa li vam se vjenčanica Audre Mari?

rezultati povratak glasova825
rezultati

Donji dio haljine sašiven je od bogate količine tkanine te ima zgodne nabore na gornjoj desnoj strani. Za još malo dramatičnosti i glamura bivša misica nosila je dugački veo i štikle sa srebrnim šljokicama. Lijepa Audra Mari, koja je 2016. predstavljala SAD na izboru za Miss svijeta, stajlingu za vjenčanje dodala je i sunčane naočale retro stila s bijelim okvirima koje je "čuvala" za vožnju kabrioletom.

Neočekivan izbor: Sviđa li vam se mini haljina u kojoj se vjenčala belgijska princeza? Belgijska princeza Maria Laura Vjenčanje belgijske princeze - 1 Vjenčanje belgijske princeze - 6 +2 Vjenčanje belgijske princeze - 5

Stil osamdesetih godina često se opisuje kao pretjeran i kičast, ali čini se da je bivša misica željela upravo takvu vjenčanicu, a nema sumnje da je u njoj privukla pažnju i ostavila dojam.

Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 3 Mladenka je stajling za vjenčanje upotpunila retro sunčanim naočalama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju