Fotografije zgodnih Slavonaca s popularnog osječkog kupališta Copacabana obišle su Hrvatsku prije tri tjedna i izazvale pravu ludnicu. Među oku ugodnim frajerima najviše se je istaknuo jedan mišićavi i tamnokosi ljepotan

Kada su fotografije zgodnih Slavonaca s Kopike obišle zemlju, svi su se pitali tko je mišićavi ljepotan s tetovažama.

Ubrzo je postao glavna tema svih razgovora i nije dugo trebalo da se sazna njegov identitet. On je Marko Kutleša, kondicijski trener iz Osijeka. Zbog svog atraktivnog fizičkog izgleda često je meta fotografa i rijetko pobjegne oku kamere.

O markantnom Slavoncu prvi put smo pisali još 2013. godine, a sada smo s njim popričali o ‘ludnici’ koju je prouzročio svojoj pojavom. Marko kaže da je svjestan povećanog interesa javnosti nastalog nakon objave fotografije i drago mu je zbog toga.

Zavidnu formu održava redovitim treninzima. Treniram 6 dana u tjednu, nekada i 2 puta dnevno. Pazim na prehranu i trudim se što bolje oporaviti od treninga do treninga. Prehrana mi je raznovrsna i izbalansirana s većom količinom proteina. Pokušavam se hraniti kao sportaši u sportovima snage i u borilačkim sportovima, priča Marko.

Na svom Youtube kanalu objavljuje videozapise raznih treninga, dok se na Instagramu nađe mjesta i za pokoju romantičnu fitness snimku s djevojkom.

 

A video posted by Marko Kutlesa (@tauros86) on

Zamolili smo ga da našim čitateljicama udjeli savjet za održavanje dobre tjelesne forme, a po tom pitanju bio je kratak i jasan. Ovisno o ciljevima, treba paziti na prehranu i baviti se fizičkom aktivnosti. Za najbolje rezultate angažirajte osobnog trenera i nutricionista, rekao je.

Osim isklesanim tijelom, pažnju plijeni i tetovažama. One na prsima, lopatici i ramenu predstavljaju anatomiju ljudskog tijela, dok na je na nozi istetovirao Charlieja Chaplina, kao posvetu obiteljskom biznisu koji nosi ime slavnog glumca.

U budućnosti se vidi kao vlasnik sportske dvorane, ali ne namjerava odustati od karijere kondicijskog trenera. Želja mi je trenirati vrhunski sportski kolektiv ili pojedinca, zaključio je Marko, a mi smo sigurni da će ovako uporan mladić sigurno uspjeti u svojim naumima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju