Kao da nam već nije bilo dovoljno vruće, pa je temperaturu morao dodatno podići naočit mladić sa zagrebačkog Jaruna, popularne lokacije za vježbanje i rekreaciju ljeti, koji je svojom pojavom i fizičkom kondicijom privukao pažnju i žena i muškaraca.

Galerija Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu - 7 Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu - 3 Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu - 2 +3 Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu

Dok mnogi ovih dana traže mjesto u hladu i drže se podalje od sunca, ima i onih koji su na aktivniji način odlučili provesti sunčano i vruće nedjeljno poslijepodne. Među njima je i mladić koji je odradio tjelovježbu na Jarunu i pritom privukao pažnju. Golog torza i u kratkim hlačicama pokazao je da je u izvrsnoj kondiciji odradivši zahtjevan trening.

Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu - 5 Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Njegova fizička sprema i snaga zaista su impresivne, kao i tetovaže na rukama koje su dodatno naglasile mišiće ovog zgodnog mladića. Za vježbanje na suncu treba svakako biti u dobroj formi, a jasno je da vježbanje na otvorenom s utezima za ovog mladog muškarca predstavlja pravi gušt.

Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu - 1 Mišićavi mladić vježba na zagrebačkom Jarunu (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju