One koje posvećuju pažnju njegovanoj i zdravoj koži znaju koliko je bitno zaštititi najveći organ na tijelu. Pretjerano i nezaštićeno izlaganje suncu može naškoditi koži, kosi i noktima, a velika oštećenja mogu dovesti do ubrzanog starenja kože, opasnih promjena, a u najgorem slučaju i do različitih oblika raka kože - stoga su nužne preventivne mjere na koje prečesto zaboravljamo. U zelenoj oazi Zagreba možete na jednom mjestu saznati sve što vas zanima o pravilnoj zaštiti.

Na slatkom drvenom štandu u zagrebačkom parku Maksimir, u sklopu Zagreb PIKNIKA, svake subote do sredine jeseni čekaju vas dvije Niveine edukatorice koje spremno odgovaraju na sva vaša pitanja.

Ljudi nas često pitaju kako se zaštititi, koja je najbolja prevencija i pitaju koji zaštitni faktor najbolje odgovara njihovoj puti. Savjetujemo ljudima koji imaju blijedu kožu i pojačanu crvenu pigmentaciju da se zaštite s faktorom 50, a onima koji su maslinaste puti savjetujemo faktor 30 ili 20, kaže Niveina edukatorica Sara Lizatović.

Uz edukaciju i testiranje proizvoda za zaštitu od sunca posjetitelji mogu osvojiti i vrijedne nagrade sudjelovanjem u 'Kolu sreće' ili oslikavanju majica. Cijelu atmosferu pogledajte u videu.

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s 'Beiersdorf d.o.o.' i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju