Svi mladenci žele savršenu lokaciju za snimanje vjenčanih fotografija jer one će biti vječna uspomena na jedan od najljepših dana u njihovim životima. A jedan par mladenaca svoje vjenčane fotografije odlučio je snimiti na pomalo neobičnoj lokaciji za tu prigodu – u samom centru Zagreba. No osim fotografa koji je snimao mladence, našao se ondje i naš fotograf koji je u savršenom trenutku fotografirao mladenku i mladoženju – dok su prelazili tramvajsku prugu taman ispred tramvaja

Mladenka u raskošnoj bijeloj vjenčanici koja prolazi Ilicom – nije to prizor koji se često viđa u samom središtu Zagreba. No mogao se vidjeti u srijedu jer ova mladenka i njen mladoženja upravo su centar metropole izabrali za lokaciju snimanja vjenčanih fotografija.

Mladenka se za fotografiranje nije htjela 'mučiti' u štiklama pa je obula ravne čizmice koje se na fotografijama ionako neće vidjeti ispod duge haljine. Mi smo ih uočili jer je podigla vjenčanicu kako bi lakše prešla s jedne strane Ilice na drugu u društvu svog supruga i fotografa.

Prizor je ovo koji je sigurno privukao pažnju mnogih prolaznika u centru Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju