Bosanskohercegovački košarkaš i NBA zvijezda Jusuf Nurkić i njegova dugogodišnja djevojka Emina Durić vjenčali su se u Dubrovniku. Svadba je održana na tvrđavi Lovrijenac, a mladenka je na mjesto vjenčanja stigla u bijelim japankama, penjući se po kamenim stepenicama.

Galerija Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 6 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 1 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 5 +8 Emina Durić nosi vjenčanicu izraelskog couture brenda Galia Lahav, model Tokyo

Glamurozna vjenčanica Emine Durić privlači pozornost posebno zanimljivim prednjim dijelom koji je dekoltiran te ima prozirni dodatak koji seže do struka. Vjenčanica s potpisom izraelske dizajnerice Galije Lahav ima i dodatak nalik kratkom boleru s dugim rukavima koji je zakopčan do grla.

Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 1 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici na vjenčanju u Dubrovniku (Foto: Tonci Plazibat, Mihael Barisic/Cropix)

Gornji dio vjenčanice cijeli je u svjetlucavim kamenčićima, koji se, u nešto manjoj količini, nalaze i na donjem dijelu mladenkine haljine ispod kojeg je bijela podstava.

Emina Durić nosi vjenčanicu izraelskog couture brenda Galia Lahav, model Tokyo - 3 Emina Durić nosi vjenčanicu izraelskog couture brenda Galia Lahav, model Tokyo (Foto: www.galialahav.com)

Lijepa magistrica farmacije iz Tuzle kosu je svezala u veliku stiliziranu punđu s dva pramena raspuštena sa svake strane lica.

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju