O vjenčanju se najčešće priča kao o najljepšem danu u životu jednog para, međutim uz pritisak da na dan kada izriču sudbonosno "da" mladenci u svakom trenutku moraju biti blaženo sretni, stvarnost je nerijetko drugačija.

No, rijetki su mladenci koji će jednom kada taj dan prođe priznati da sve ipak nije bilo kako su zamislili i da taj veliki dan nije baš bio tako divan i ispunjen srećom.

Jedna mladenka ipak je odlučila javno izreći nepopularno mišljenje i poručila da je vjenčanje bilo jedan od najgorih dana u njenom životu.

Kad sam ušla u hotelsku sobu i shvatila da nisam uživala ni u čemu što se događalo, osjetila sam neuspjeh, rekla je mladenka i dodala kako je briznula u plač onog trenutka kad je legla pored svog supruga.

Objasnila je kako je dan koji je trebao biti jedan od najvažnijih u njezinom životu bio ispunjen stresom.

Dio problema bila je činjenica da smo na vjenčanju imali 180 gostiju, a većinu njih nisam vidjela 18 mjeseci, rekla je. Dok je hodala prema oltaru, kaže, samo je razmišljala o tome kako je u ogromnoj haljini promatraju ljudi s kojima dugo uopće nije razgovarala.

Osim toga, dodala je, kada je i dobila priliku razgovarati s nekima od tih ljudi, s gostima na svom vjenčanju, misli su joj bile usredotočene na druge stvari, na to kako se mora pobrinuti da ništa na vjenčanju ne krene po zlu.

Pored svega toga nije uspjela uživati u svom vlastitom vjenčanju.

Iako ova mladenka sigurno nije usamljena u svom mišljenju, većina onih kojima vjenčanje nije ispalo kakvim su ga zamišljali prešutjet će tu činjenicu.

Jedan od razloga je i strah da ih drugi neće razumjeti ako izgovore jednu ovakvu rečenicu.

Dan mog vjenčanja bio je...

glasova:

S druge strane, anonimno je neke stvari lakše priznati, pa nam u našoj anketi možete otkriti kakvo je bilo vaše vjenčanje.

Vjenčanice za 2023. godinu Inspiracija za odabir: 50 vjenčanica koje će se nositi u 2023. godini

Mladenka s djeverušama Iskreno priznanje mladenke: "Odabrala sam kumu zbog novca, jesam li pogriješila?"

I na kraju, ako se trenutačno pripremate za vjenčanje - ono što morate znati je da mnogima taj dan uistinu bude jedan od najljepših dana u životu. Očekivanja drugih ostavite po strani, svoje želje i želje svog partnera stavite na prvo mjesto i pokušajte se što manje stresirati oko svake sitnice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju