Astrološka pojava mladi Mjesec u škorpionu događa se 7. studenog, a što nam ona donosi i na koje će znakove najviše utjecati, doznajte u nastavku.

 

Od mladog Mjeseca u škorpionu možemo očekivati buđenje dubokih emocija i sposobnost da bolje vidimo ono što se događa ispod površine. To može značiti da ćete pronaći dublje značenje u stvarima koje ljudi oko vas rade i kažu, kao i to da ćete vidjeti ljude onakvima kakvi zaista jesu. Možete primijetiti da se odjednom osjećate iscrpljeno zbog narušene ravnoteže dok pokušavate balansirati između posla i života izvan posla, iako vam je to prije uspijevalo.

Također biste mogli iskusiti velike emocionalne promjene kada je riječ o tome što najviše cijenite u životu. To se može ticati vaše romantične veze, odnosa s djecom, pa čak i osjećaja koji se tiču vaše financijske situacije.

Astrološka pojava Mladi mjesec u škorpionu događa se 7. studenog, a što nam ona donosi i na koje će znakove najviše utjecati doznajte u nastavku



Mladi Mjesec u škorpionu nije isključivo dobra niti isključivo loša pojava, već najviše ovisi o tome kako joj sami pristupite. Prihvatite li pozitivnu stranu utjecaja mladog Mjeseca u škorpionu, to vas može učiniti svjesnijima neke dublje svrhe života i vas samih. Bit ćete sposobni prihvatiti emocionalne promjene i trzavice u odnosima s drugim ljudima te unijeti više ljubavi i iskustva u život.

Samo pazite da vas ne obuzme osjećaj ljubomore, kompetitivnosti i zavidnosti, što bi vašu vezu moglo učiniti kaotičnom. Znakovi koji će najviše osjećati utjecaj mladog Mjeseca u škorpionu jesu vodenjak, bik, lav i, naravno, škorpion. Ova četiri znaka fiksni su znakovi horoskopa, zbog čega su skloni osjećati napetost više nego drugi znakovi.

Mladi Mjesec (eng. New Moon) opjevala je 1983. godine grupa Duran Duran, a ovo je savršena prilika da se prisjetimo tog velikog hita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju