Ako želite igrati na sigurno, umjesto velikih rezova i dramatično drugačije frizure za početak pokušajte samo promijeniti – razdjeljak. Ova najobičnija linija na glavi može u potpunosti promijeniti izgled našeg lica.

Većina žena uglavnom je vjerna jednom razdjeljku, onom za koji vjeruju da im najbolje pristaje. Tek povremeno, kada kosa pokaže znakove otpora i kada na dijelu gdje nosimo razdjeljak postane zalegnuta te izgubi volumen, odlučujemo se za promjenu.

Prema mišljenju frizerskih stručnjaka, razdjeljak koji najbolje pristaje svakom obliku lica je klasićan razdjeljak na stranu koji ujedno može i prikriti mala nesavršenstva. Tako će široka lica izgledati uže s razdjeljkom na stranu.

Slika nije dostupna Frizure na Oscarima: Najveći trend među slavnim damama koji se tako lako kopira

Dame s četvrtastim oblikom lica najbolje će izgledati s razdjeljkom na sredini glave ili pak onim na stranu uz šiške. Oni će četvrtasto lice malo izdužiti i vizualno zaokružiti te tako omekšati crte lica.

Ako imate okruglo široko lice i kovrčavu gustu kosu, izbjegavajte razdjeljak na sredinu ukoliko ne želite da vaše lice izgleda još šire.

Žene s tankom kosom izgledat će sjajno s razdjeljkom na sredinu koji će vizualno stvoriti dojam gušće i voluminoznije kose.

U galeriji pogledajte kako jednim potezom uz pomoć razdjeljka možete osvježiti izgled lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju