Ovo su parovi koji su svijet prije svega osvojili svojom osobnošću, individualnim postignućima i strašću. No, oni su ujedno dokaz da je udvoje – bolje.

1. Kate i William

Od njihova prvog poljupca koji su uhvatile kamere ljubav Williama i Kate ne prestaje očaravati prave romantičare. U trenutku njihova prekida 2007. godine svi su se nadali da je to samo kratkotrajna farsa. Tako je i bilo, a William i Kate pokazali su da jaka ljubav može nadjačati sve prepreke. Kate je jednom prilikom priznala da to nije bilo najsretnije razdoblje, ali da je iz njega dosta naučila o sebi. Osim što su svoju priču nastavili u pravom stilu princa i princeze, njihova je ljubav izrodila sjajne projekte. Kate Middletom uz prinčeve Williama i Harryja pokrenula je kampanju kojom se želi potaknuti da se više govori o mentalnom zdravlju. Potiču pravovremeno traženje pomoći, a Kate i William nekoliko su puta ponovili kako bi, ako bi bilo potrebno, stručnu pomoć potražili i za svoju djecu. Prije nešto više od godinu dana postala je dopisnica za internetsko izdanje britanskog Huffington Posta za koji piše o mentalnom zdravlju kako bi osvijestila javnost o tom problemu.

2. Michelle i Barack

Tisuće članaka napisano je o najslađim trenucima privatnog odnosa Michelle i Baracka Obame. Par se upoznao u odvjetničkoj firmi u kojoj je Michelle povjeren zadatak da mu kao ljetnom suradniku bude mentorica. Nije dugo trebalo da Michelle ostane impresionirana pravim džentlmenom. O njihovu uspjehu suvišno je išta govoriti. No, rijetko tko zna da je Michelle u osnovnoj školi, u 6. razredu prebačena u razred za nadarene. Završila je pravo na Princetonu i Harvardu, a za vrijeme Barackova predsjedništva našla se na brojnim listama najinspirativnijih žena.

Michelle je od prvog dana čvrsto stajala uz svoga supruga, a da bez nje ništa ne bi bilo isto, priznao je i sam Barack. Romantične duše nikada neće zaboraviti njegov posljednji predsjednički govor. Bilo je dovoljno da u svom stilu izgovori 'Michelle...' i trenuci tišine nakon toga izazvali su pljesak i lavinu emocija kod svih prisutnih, a pogotovo u srcu tadašnje prve dame. U nastavku Obaminog govora odao joj je priznanje i zahvalu za sve što je učinila za njega i njihovu obitelj. Riječi su to koje Michelle, sigurni smo, nikada neće zaboraviti. Pred cijelim je svijetom američki predsjednik svojoj životnoj pratnji tada rekao – 'Ti si moj najbolji prijatelj!'

3. Beyonce i Jay Z

Već petnaestak godina Jay Z svojim gestama dokazuje da je on najveći obožavatelj svoje supruge. Od trenutka kada je prvi puta čuo njezin glas pa sve do danas Jay Z u svojim objavama navodi kako je ona najtalentiranija izvođačica na svijetu. Par koji je zajedno osvojio glazbenu industriju upoznao se krajem devedesetih, a nakon godine dana prijateljstva shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga. Beyonce u svojim intervjuima često navodi da ne bi bila žena koja je danas da nije bilo Jay Z-ja. Svoje su talente nekoliko puta uspješno pretočili u zajednički rad, a sve je kulminiralo na njihovoj zajedničkoj turneji ''On the run'' 2014. godine.

Najuzbudljivije ljubavne priče inspirirale su novi miris za parove koji životne avanture žele proživjeti zajedno. Iako slavi individualnost, priznaje da snaga dolazi udvoje, kao i nova linija Emporio Armani parfema za nju i njega. „Emporio je brend koji govori jezik sadašnjice. Ovaj parfem bilježi dva osnovna aspekta života. S jedne strane povratak istinskim, primarnim osjećajima – u ovom slučaju, ljubavi. S druge strane, sve veću povezanost muškarca i žene, istovremeno poštujući osjećaj za identitet i individualnost“, rekao je Giorgio Armani za WWD.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju