Na dan na koji su nas zbog izrazito visokih temperatura upozoravali meteorolozi, liječnici i gotovo sigurno i brižni roditelji, život nije stao te smo obavljali sve ono što od nas zahtjeva slobodna subota. Za neke je to kuhanje ručka, za druge radni dan, a za špicerice subota željna najboljog tjednog izdanja. Donosimo vam 10 špicerica kojima ni tropski Celziji nisu upropastili frizuru niti uništili volju da izgledaju kao na stranicama glossy magazina

Temperatura koja ne samo da topli sladoled prije nego li ga uspijemo polizati, i sloj zraka iznad asfalta čini pakleno vrućom vibrirajućom grijalicom.

>> Varaždinska špica potukla zagrebačku?

Ako to nije obeshrabrilo sve one koji ne moraju izlaziti iz svoja četiri zida, onda je to učio dašak vrućeg vjetra koji nas je uporno podsjećao da smo zaista usred toplinskog udara.

>> 5 favorita sa zagrebačke špice

Ali bilo je i onih koje ekstremni vremenski uvjeti nisu zaustavili da se prošeću centrom grada s prijateljicom ili mališanom u dječjim kolicima.

Izdvojili smo njih 10, besprijekornih, dotjeranih špicerica koje su bez ijedne kapljice znoja na licu ili nježnoj haljinici prošetale gradom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju