Iako su kroz njegove stilističke ruke prošle mnoge domaće zvijezde poput Maje Šuput i Indire za čije je nastupe pomno birao upečatljive, izazovne kombinacije Marko Grubnić kada je riječ o vlastitom stajlingu čini se još uvijek nije definirao kako želi izgledati i gdje je granica između mode i neukusa

Iako su kroz njegove stilističke ruke prošle mnoge domaće zvijezde poput Maje Šuput i Indire za čije je nastupe pomno birao upečatljive, izazovne kombinacije Marko Grubnić kada je riječ o vlastitom stajlingu čini se još uvijek nije definirao kako želi izgledati i gdje je granica između mode i neukusa.

Svaki puta kada se pojavi u javnosti Modni mačak svojom pojavom pokušava šokirati, a napravimo li presjek 2011. godine u kojoj je Marko bio vrlo aktivan barem kada je riječ o javnim događanjima, u tome je stvarno i uspio.

>> Modni Mačak u crvenim štiklama od 15 cm

>> Modni mačak dubokim dekolteom otkrio dlačice na prsima

Njegove modne kombinacije u kojim prevladavaju koža, krzno i ženski modni dodaci poput torbica, nakita, marama i štikli ne mogu proći neprimijećeno, a kako bi zaokružili njegov modni cirkus u prošloj godini odabrali smo top 5 najšokantnijih kombinacija s kojima nas je Marko dobro zabavio.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju