Prije svega nekoliko dana jedan od najpoznatijih brendova donjeg rublja, 'Victoria Secret' priredila je već tradicionalnu modu ekstravaganzu u New Yorku. Blještavo i upadljivo donje rublje bilo je bez premca, baš kao i dugonoge manekenke čije proporcije kod mnogih žena mogu izazvati samo uzdahe nemoći i nevjerice. No, jedna britanska marka 'običnim' ženama je dala moć te ih pozvala na sudjelovanje u nadolazećoj jako seksi reklamnoj kampanji

Modeli za donje rublje kao da žive u nekom paralelnom svijetu oslobođenom od celulita i neproporcionalnosti, u kojemu se lako postižu ubojiti trbušnjaci i raskošne grudi. U svijetu 'običnih' žena s istreniranim trbušnim mišićima nezaobilazna nuspojava su i istopljene grudi.

A ukoliko je konfekcija veličina veća od broja 42, satenske gaćice ili senzualnom čipkom obrubljeni grudnjaci rijetki su poput neobrađenih fotografija u reklamnim kampanjama.

Kako bi pokazali da prirodne ljepotice postoje i daleko od modnog svijeta, brend donjeg rublja 'Ann Summers' pozvao je Britanke svih konfekcijskih brojeva da se prijave za novu kampanju.

Četiri tisuće kandidatkinja iz najrazličitijih profesija, od vozačica utrka do poslovnih žena, skinulo je svoja radna odjela u odjenulo ultra seksi donje rublje te samouvjereno poziralo pred kamerama.

Njih deset izabrano je u finale, a koja će na kraju dobiti manekenski posao ovisi o broju glasova koje će dobiti na web stranici Ann Summers.

>> FOTO: Oštra debeljuca održala lekciju ljepote

>>FOTO: E, ovo su prave ljepotice u seksi rublju!

Bez obzira koja će u veljači zauzeti plakate širom Velike Britanije, ova je kampanja dokaza kako senzualne žene najrazličitijih karaktera ipak ne žive u paralelnom, već 'našem' svijetu. Jer, gotovo smo sigurni da ste upravo i vi jedna od njih. Samo što nema fotošopiranog plakata koji bi vas na to podsjetio.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju