NIVEA i Zadovoljna.hr pozivaju čitateljice da se prijave za testiranje revolucionarnog proizvoda za njegu kože. NIVEA In Shower nova je generacija proizvoda za njegu tijela koja nam pomaže da na vrlo jednostavan način nakon tuširanja koža ostane hidratizirana i meka.

NIVEA je predstavila prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nanosi se vrlo jednostavno a nakon korištenja koža je hidratizirana i meka. NIVEA i Zadovoljna.hr pozivaju čitateljice da se prijave za besplatne uzorke revolucionarne In Shower linije proizvoda.

Istraživanja pokazuju da čak 43% žena ne koriste losion ili mlijeko za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti na koži. Inovativna linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo rješava ta dva problema - nanose se još za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i ljepljivog osjećaja na tijelu. Fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu nakon brisanja ručnikom.

Prijavu za testiranje proizvoda šaljite na e-mail adresu: zadovoljna.daruje@novatv.hr

Uz napomenu:
Za NIVEA In-Shower uzorke, potrebno je dostaviti sljedeće podatke kako bismo što jednostavnije organizirali dostavu na Vašu kućnu adresu:

• Ime i prezime
• Datum i godina rođenja
• Adresa
• Grad
• Broj mobitela
• E-mail adresa


Pročitajte upute za korištenje NIVEA In-Shower mlijeka ili losiona za tijelo.

NIVEA će probne uzorke poslati prvih 100 čitateljica Zadovoljna.hr koje se prijave.

Pravila i upute za darivanje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju