Crvene ruže simbol su ljubavi i nepogrešivi poklon za Valentinovo. Njih tisuću, protkanih u haljinu tvore jedinstveni primjer 'horti-couturea' koji ne traje niti jednu sezonu, ali podsjeća na jedan dan u godini posvećen romantici

Ne bi li svoje mušterije podsjetili kako se 14. veljače ne smiju bez crvene ruže vratiti svojoj partnerici, britanski lanac supermarketa 'Asda' uz pomoć Joea Massieja, trostrukog dobitnika nagrade poznate manifestacije posvećene hortikulturi 'RHS Chelsea Flower Show' izradio je dugačku toaletu izrađenu isključivo od cvjetova i latica.

>> Valentinovo na Zadovoljna.hr: Mirisni darovi čekaju na vas

>> VIDEO: 13 haljina koje čekaju na Oscara

Uz baršunasto crvene ruže, njih čak tisuću, konstrukciju mirisne haljine čine i 75 gerbera te 300 karanfila.

'Želio sam utjeloviti sve što bi romantični buket za Valentinovo trebao predstavljati – klasiku i eleganciju začinjenu mrvicom seksepila' pojasnio je tvorac ove modno-mirisne posvete prazniku ljubavi.

Ova sasvim posebna kreacija težine 12 kilograma inspirirana je nedavno održanom revijom Stephanea Rollanda koji je na pariškom tjednu mode izložio crvenu haljinu grandioznog šlepa.

Budući da je težila preko 50 kilograma, prilikom hodanja po pisti Jasmin Le Bon pomogla su dva manekena spremna pomoći u izvođenju tako teškog zadatka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju