Kada Jennifer Lopez želi plijeniti pažnju ona to čini uz pomoć odjeće. Atraktivna pjevačica pojavila se na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u haljini koja nas je vratila 14 godina u prošlost, a koja je u prvi plan stavila njezino besprijekorno tijelo i snažan seksepil


Jennifer Lopez
obožava koketirati sa zavodljivim komadima koje prezentira na crvenom tepihu. Jedan takav odabrala je i za dodjelu nagrada Billboard Music Awards, što nas je na trenutak vratilo u prošlost.

>> Zvijezde prije 10 godina i danas: Lica koja postaju sve mlađa

Atraktivna Latina se prošetala u žarko crvenoj haljini dubokog dekoltea ukrašenoj slojevima prozirnog materijala koji je u repovima padao preko zanosnih bedara pjevačice otkrivajući uski korzet i vruće hlačice.

Zavodljiva i golišava haljina u trenu nas je podsjetila na prizor iz 2000. godine. Naime, upravo tada J.Lo se pojavila na dodjeli nagrada Grammy u šarenoj haljini koja je itekako ostala zapamćena. Spomenuta Versace haljina u zagasito zelenim tonovima krojem i stilom neodoljivo podsjeća na crvenu kreaciju Donne Karan.

>> Balon suknja: Modni metak kojeg je 'ispalila' J.Lo

Lukava pozerica koja na svakoj fotografiji ispada besprijekorno poigrala se s lepršavim materijalom i potvrdila kao i u 44. godini života još uvijek spretno vlada svojim seksepilom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju