Kada bih barem imala nekoliko minuta samo za sebe. Koliko često ste se uhvatile kako o tome maštate?

Mogle biste popiti svoju omiljenu kavu u miru, pročitati najdraži časopis ili se samo opustiti. Koliko god nam obitelj, prijatelji i posao bili dragocjeni, jednostavno ponekad trebamo vrijeme samo za sebe.

Većina nas voli se opustiti pod tušem i uživati u dodiru nježnih kapljica vode te divnim mirisima gelova za tuširanje. No, nakon tog opuštajućeg trenutka, kožu je potrebno njegovati i hidratizirati, što nam dodatno oduzima vrijeme. Revolucionarna In-Shower linija omogućit će vam 15 minuta koje ćete moći iskoristiti samo za sebe, a vaša koža dobit će sve što joj je potrebno.

Kremasti In-Shower regeneratori za tijelo u dodiru s vodom aktiviraju nježne hidratantne sastojke koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom. Nanošenje je više nego jednostavno - nakon što se već istuširate gelom za tuširanje nanesite svoj omiljeni In-Shower i isperite ga. Kožu nemojte grubo obrisati ručnikom već samo lagano utapkajte. Sjajno je to što nema onog groznog ljepljivog osjećaja.

Ako ste već ljubiteljice ovog genijalnog proizvoda, sigurno će vas razveseliti i najnoviji član - In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo. Senzacionalan miris kakaa probudit će sva vaša osjetila, a njegova antioksidativna i zaštitna svojstva pružit će vam neodoljivo meku i svilenkastu kožu.

Korištenjem ovih proizvoda dobivate dragocjenih 15 minuta koje možete iskoristiti samo za sebe. Kako ćete ih iskoristiti ostaje na vama, ali što god izabrale uživajte u njegovanoj koži i ostatku dana bez izgubljenog vremena.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju