Celulit i masne naslage oduvijek su ženama predstavljale estetsku pošast te su brojni medicinski uređaji i tematski tretmani tvrdili kako su uspješni u suzbijanju nepoželjnog efekta „narančine kore“. Potraga za načinom njegovanja i održavanja ljetnog tijela za bikini može biti naporna. Siguran tretman za oblikovanje tijela za svaku ženu bio bi pravo rješenje

Multidisciplinaran pristup svakom klijentu u Poliklinici Bagatin  jedinstven je u Hrvatskoj. Na konzultacijama svaki klijent dobije preporuku i plan tretmana kao i posebnu preporuku za prehranu. Na konzultacijama dokumentiramo sve vaše mjere, a napredak se prati iz tretmana u tretman.

Zerona hladni laser je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj

Zerona hladni laser
Neporeciva je činjenica da starenjem sve teže održavamo tijelo čvrstim. Tretmani oblikovanja tijela u našoj Poliklinici su jedinstven način za smanjenje ili potpunu eliminaciju pojave celulita, dok istovremeno skidaju centimetre s vašeg struka, prepona, stražnjice ili bokova. No najbolje od svega je činjenica da je sve to ostvarivo brzo, bez boli, operacije i vremena oporavka!

S ponosnom smo među prvima u Europi i prvi u Hrvatskoj predstavili novu generaciju Zerona hladnog lasera – laserskog tretmana odobrenog od strane američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) za redukciju celulita, kao i za uklanjanje masnih naslaga. Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, najtraženiji je tretman oblikovanja u SAD-u.

Kako djeluje tretman Zerona? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat.

Med Contour tretman oblikovanja tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, čime se postiže oblikovanje tijela, zateže i učvršćuje koža

Nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža s kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikacija i izbacivanje štetnih tvari, što doprinosi još boljim rezultatima. U samo šest tretmana, tokom dva tjedna i uz kombinaciju Zerona tretmana i limfne drenaže rezultati neće izostati, a vi ćete dočekati ljeto spremni!

Med Contour ultrazvučni tretman
Čak i uz aktivan životni stil i zdravu prehranu, neprivlačan celulit može se pojaviti unatoč najboljim naporima da ga spriječite. Surova je činjenica da se oko 80% odraslih žena bori s nekom vrstom celulita na svom tijelu. Možete li sada zamisliti da usprkos svim tim izazovima oblikujete svoje tijelo na željeni način te konačno smanjite neželjeni celulit?



Med Contour tretman oblikovanja tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, čime se postiže oblikovanje tijela, zateže i učvršćuje koža te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Med Contour tretman vodeći je tretman za uklanjanje celulita, za što posjeduje i FDA odobrenje.

U kombinaciji sa Zerona tretmanom, Med Contour pruža još bolje rezultate. Hladna laserska zraka radi poru masne stanice, kroz koju se njen sadržaj izlučuje, a ultrazvučna snaga Med Contour potom preoblikuje tijelo uklanjajući celulit i zatežući kožu. Ukoliko mršavite uz Zeronu i Med Contour nikada neće doći do opuštanja kože i gubitka elastičnosti.

Besplatne konzultacije na neinvazivno oblikovanje tijela
U Poliklinici Bagatin na konzultacijama možete saznati što je bolje za Vas te se odmah odlučiti i za tretman. Ovi tretmani su idealni za dva tipa ljudi: za one koji već prakticiraju zdravu prehranu, zdrav način života i žele se riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa tretmanima Zerona i Med Contour bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života.

Izgubljena masnoća i celulit neće se vratiti nakon tretmana sve dok se vi budete pridržavali zdravog načina života. Naručite se na besplatne konzultacije do 30.04. i saznajte koji je tretman za tijelo idealan za vas!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju