Najpoznatije holivudske blizanke sestre Olsen dizajnirale su ruksak namijenjen bogatim klijenticama, no hoće li tko izdvojiti 200 tisuća kuna za najnoviju kreaciju s potpisom njihove marke The Row?

Sestre koje komade iz kolekcija marke The Row redovito prodaju po cijenama koje počinju od 5 tisuća kuna ciljaju na bogatu klijentelu, no nova linija modnih dodataka puca malo više.

Najskuplji predmet u kolekciji je torba izrađena od krokodilske kože sa zlatnom kopčom čija je početna cijena 26 tisuća kuna. Cilj mladih dizajnerica je od svojih torbi stvoriti statusni simbol kakva ima Birkin torba od krokodilske kože modne kuće Hermes čija cijena je oko 210 tisuća kuna, a cijenom su pobijedile i najskuplji komad iz hvaljene kolekcije torbi Victorie Beckham. Najveća torba iz linije modnih dodataka s njezinim potpisom dostiže cijenu od 152 tisuće kuna.

Najvišu cijenu u kolekciji koja je predstavljena u New Yorku drži misteriozni ruksak kojeg još nitko nije vidio. Svoju premijeru će doživjeti tek kasnije ove godine kada će se pojaviti na policama luksuznih trgovina. Iz luksuznog modnog lanca Barneys potvrdili su kako već imaju dvije narudžbe za ruksak, piše Fashionista.com.

'Ukoliko želite potrošiti 200 tisuća kuna na torbu onda je ovaj ruksak kao stvoren za vas. Praktičan je i moći ćete ga nositi uistinu dugo', pojasnila je Amanda Brooks iz trgovine Barneys.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju