Dok brojni svjetski magazini marljivo slažu liste najmoćnijih slavnih dama u godini koja je na izmaku sasvim je izvjesno jedno ime koje će se gotovo sigurno zauzeti visoku poziciju. Jennifer Lopez opet je pošlo za rukom svojim talentom, ali i besprijekornim izgledom obilježiti 2012. godinu

Titulu najmoćnije slavne osobe u 2011. godini. po Forbesovoj listi uvjerljivo je ponijela Jennifer Lopez ostavivši iza sebe Oprah Winfrey i Lady Gagu.

>>Usko, uže - Jennifer Lopez!

Isti scenarij sasvim sigurno možemo očekivati i u 2012. godini, u kojoj je ova poslovna žena nastavila nizati uspjehe. Turneja 'Dance Again' kojom je obišla gotovo cijeli svijet doživjela je veliki uspjeh a J. Lo je pošlo za rukom ostati na tronu najpoželjnije žene među slavnima koja savršeno balansira između privatnog i poslovnog života.

>>Jennifer Lopez: Može i bez dekoltea

Majka 4 godine starih blizanaca Emme i Maxa čvrsto drži visoku poziciju  zahvaljujući talentu ali i besprijekornom izgledu. Zamamne obline uvijek upakirane u najskuplje kreacije ova 43 godine stara Latina spremno ističe privatno i na pozornici.

I dok su svjetlucavi i raskošni kostimi rezervirani za nastupe, vatrena J. Lo privatno njeguje odmjereniji stil s naglaskom na isklesanu, ženstvenu liniju u kojem prevladavaju uske i kratke haljine.

S jednakom lakoćom kojom je uspješno savladavala visoko postavljene poslovne ciljeve u 2012. godini J.Lo je izborom kratkih krojeva  prolazila i 'najstrože testove' za celulit dajući do znanja kako joj nema ravne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju