Illamasqua, britanski brand koji je svojom prisutnošću promijenio svjetsku i hrvatsku make-up scenu inzistirajući na prihvaćanju različitosti i posebnosti predstavio je tri looka za proljeće te make up školu koja se otvara u Zagrebu

Koristeći širok spektar prekrasnih boja Illamasqua je vrlo brzo postala nezaobilazan i must - have brand mnogobrojnih kozmetičkih torbica.

Ovaj je kozmetički brend je razvijana od strane profesionalnih vizažista i make-up stručnjaka, prigrljena od svih – alternativnih kultura do visoke mode.

U svojem kratkom ali intezivnom djelovanju na području kozmetike stručnjaci iz Illamasque shvatili su da samo šminka nije dovoljna kako bi se zadovoljio apetit svih onih koji u svijetu ovog branda traže svoj alter ego.

>> U 5 koraka do najnovijeg smokey eyes trenda

Upravo iz tog razloga odlučili su predstaviti Illamasqua make-up školu namjenjenu svim istinskim zaljubljenicima u šminku, bez obzira na prethodno znanje i vještine.

Master u profesionalnom make-upu, Usavršavanje make-upa očiju, Eksperimentalna radionica boja, Noćna diva i Ljepota zrelih godina, tečajevi su će pružiti čvrste temelje za izgradnju samopouzdanja te ovladavanje osnovnim i kreativnim tehnikama šminkanja.

Voditeljica make up škole je Marijana Gluić koja se je završivši prestižni Davon institut (Royal British Academy) u Londonu za televizijski make-up kazalište i film dokazala kao jedna od doajena šminke u Hrvatskoj.

>> 5 rješenja za iritantne probleme s make upom

Svoje umijeće pokazala je na mnogobrojnim revijama prestižnih svjetskih i domaćih dizajnera kao što su: Cavalli, Versace, Missoni, Escada, Uggs, Linea, Hippy Garden, Ivica Skoko, Xenia, ULUPUH te Ivana Popović.

Školu je predstavila i naša poznata vizažistica Simona Antonović koja je osmisila tri proljetna looka koristeći novu proljeće/ljeto Human Fundamentalism kolekciju.

Svoja znanja i vještine Simona će prenijeti polaznicima škole kao gost predavač na pojedinim tečajevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju