Kozmetički brend Lancôme i ove je sezone pripremio prekrasne palete boja sjenila za oči kako bi proljetni pogled mogao doći do izražaja u elegantnoj, spektakularnoj i sofisticiranoj verziji. A jeste li više 'Doll Eyes', 'Star Eyes' ili 'Drama Eyes' provjerite uz pomoć novih Lancôme paleta

Od prirodnog do vamp izgleda, Hypnôse Palette nude i nove aplikatore, uz obilje nijansi i efekata (5 različitih po paleti) za beskonačno poigravanje bojama. Oči nikada nisu bili tako privlačne, a žene nikada nisu bile tako slobodne za oživjeti ljepotu očiju.

Sa četiri nijanse i imitacijom eyelinera, crna lakirana kutijica Hypnôse Palette skriva sve što je potrebno kako bi udovoljila svim željama. U četiri harmonije boja po paleti (12 ukupno), odražava inovativnu tehnologiju za beskonačno prilagodljive rezultate.

>> 20 komada uz koje će proljeće biti svaki dan

Hypnôse Doll Eyes Palettes: lagan, svjež make-up za širom otvorene oči

Paleta nježnih i prirodnih nijansi, obasjanih svjetlom… Iznimno nosive boje otvaraju i osvjetljavaju oči, uključujući zvjezdanu liniju sive, puderasto roze i nježne smeđe boje u ‘Fraîcheur Rosée’ paleti.

Hypnôse Star Eyes Palettes: iznimno sofisticirana za glamurozan pogled
Četiri 'Star Eyes' palete produžuju i naglašavaju oči: prava tajna glamura ikona sa crvenog tepiha. Oni stvaraju strukturirane kontraste sjena i svijetla zahvaljujući harmonijama boja kao što su ‘Brun Adoré’, selekcija ružičastih tonova s primjesom sive boje.

Hypnôse Drama Eyes Palette: spektakularno zatamnjene, jednostavno nezaboravne oči
Tajna nedokučivo tajanstvenih oči: raspon hrabrih i smionih nijansi u intenzivnim harmonijama.
Ultimativan i dramatičan make-up za oči, novi izgled je prožet vibrantnošću zahvaljujući električno plavoj harmoniji palete ‘Bain de Minuit’.

Nepogrešiva točka na ‘i’: Crayon Miracle
Olovka Crayon Miracle je jednostavno neophodna za zajamčeni izgled protiv umora i širom otvorene, sjajne oči. Nanesite olovku uz donju liniju ruba trepavica. Biserni dodir bijele pojačava sjaj vaših očiju i otvara ih sve više. Znakovi umora nestaju u trenu.

>> U 4 koraka do smokey eyes efekta

Hypnôse Palette otkriva novi svemir boja zahvaljujući ‘mokroj’ tehnologiji. Koji je princip rada: pigmenti sjenila su raspršeni u tekućini. Kad tekućina ispari, ostavlja iznimno koncentriranu boju na koži, prožetu bisernim pigmentima.

Mokra tehnologija ne jamči samo ujednačenu teksturu, već također omogućuje da se biserni pigmenti ne mogu slomiti kao u nekim kompaktnim sjenilima. Pigmenti odražavaju puni potencijal boje. Rezultat: ultra blistav make-up sa savršenom pokrivenošću i postojanošću.

Kako dozirati intezitet u 5 jednostavnih koraka?

1) Svaka paleta potpisuje jedinstven look koji se ravnomjerno raspoređuje preko kapka
2) highlighter se koristi za osvjetljavanje luka ispod obrva.
3) eyeliner poboljšava i definira oblik oka.
4) tamnija nijansa se primjenjuje u pregibu i vanjskom kutu oka za kreiranje efekta ‘mačje oči’
5) Svijetlija nijansa nanešena u unutarnji kut oka daje završni sjaj.

Neovisno jesu li mokre ili suhe, nijanse se mogu nanositi u više slojeva i time pojačavati intezitet boje. U samo nekoliko koraka, oči su preobražene, a rezultat besprijekoran.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju