Ravno odrezane šiške prije nekoliko mjeseci bile su promjena na prepoznatljivoj bujnoj kosi Latino glumice Eve Longorie. No sudeći po nizu novih stilova frizura koje istu promjenu spretno kamufliraju čini se kako se najpopularnija kućanica zasitila jednostavnog makeover trika

Dugogodišnje prijateljstvo s frizerom Kenom Pavesom razlog je spektakularnog izgleda kose Eve Longorije koja već godinama održava frizuru bujnih dugačkim pramenova s tek pokojim sitnim intervencijama u dužini. Posljednja u nizu bile su ravno odrezane šiške koje su Latino glumici pomladile lice, ali isto tako vrlo brzo i dosadile.

Posljednji stilovi Evinih frizura za javna događanja imaju naglasak upravo na prednjim pramenovima tj. šiškama koje su svim ženama u periodu puštanja mrske. U potrazi za rješenjima kako šiške zakamuflirati i spretno uklopiti s ostatkom kose izdvojili smo 3 stila Latino glumice:

1. Kosa počešljana na stranu
Šiške pomoću pegle ili okruge četke za kosu isfenirajte na ravno pazeći da prilikom izvlačenja pramen spuštate niz glavu nikako iznad korijena. Naime na ovaj ćete način izbjeći neželjeni volumen zbog kojeg bi šiške stršile.potom napravite razdjeljak na stranu i šiške sljubite uz lice.

3. Šiške podignute iznad čela
Nakon što ste kosu isfenirali s blagim volumenom, šiške izvucite na ravno, te ih u liniji vanjskih kuteva obrva odvojite i podignite u repić. Izdvojene pramenove blago pogurajte prema naprijed kako bi dobili volumen, pa ih ukosnicom učvrstite straga.

3. Šiške zalizane uz glavu s blagim volumenom
Za večernji izlazak ili svečano događanje šiške odmaknite s lica na način da ih ukomponirate s ostatkom kose i zaližete unatrag. Šiške je potrebno blago natapirati i pomoću četke isfenirati prema unatrag, kako bi kosu fiksirali na kraju zalizani dio poprskajte s malo laka za kosu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju