Proizvodi za zaštitu od sunca više nisu rezervirani samo za odlazak na more i sunčanje na plaži. Osviještenost o zdravlju kao i intenzitet sunčevih zraka razlozi su zbog koji preparati za sunčanje trebaju biti dio svakodnevne ljetne beauty rutine. Donosimo vam 3 proizvoda uz kojih će lice i tijelo biti mirisni, nježni i prije svega zaštićeni od štetnih UVA i UVB zraka

1. Zaštitite kožu već od jutarnjih sati
Sunčeve zrake intenzivne su već od jutarnjih sati tako da prije odlaska na posao, na rolanje ili subotnju špicu ne propustite sve dijelove tijela izložene suncu dobro namazati proizvodom za zaštitu od sunca. Tijekom dana svakako ponovite postupak kako biste bili sigurni da će koža biti zaštićena i njegovana.

L'Occitane zaštitni osvježavajući losion SPF 25, 150 ml cijena: 161,60 kn
Zaštitni losion obogaćen rashlađujućim sastojcima prirodnog porijekla i ekstraktom citronovca, pomaže zaštititi vašu kožu od štetnog utjecaja UVA i UVB zraka te je nježno obavija osvježavajućim i iskričavim mirisom. Sadrži ekstrakt organskog citronovca iz Provanse.

Posebna promocija: prilikom kupnje 2 Zaštitna osvježavajuća losiona, 30 posto popusta! Ukupna cijena 226,24 kn

>> 10 načina zaštite kože od štetnog utjecaja sunca

2. Ne zaboravite na lice
Nikako nemojte zaboraviti na lice, jer iako ga možda suncu ne izlažete direktno, ono je itekako izloženo njegovom utjecaju. Pri tome se ne morate odreći svoje uobičajenih beauty tretmana, jer postoje proizvodi koji se u njega mogu savršeno uklopiti.



Dermalogica, Solar Defense booster SPF 50, 50 ml 245kn
Proizvod koji se može koristiti kod svih stanja kože, samostalno ili dodati u dnevnu kremu. Njime se postiže visoki zaštitni faktor i što je najvažnije širokog spektra. Kao i ostali proizvodi iz ove linije dodatno hidratizira i jača kožu te je štiti od slobodnih radikala.

3. I na kraju dana...
Nakon što se osvježite ispod tuša, nahranite kožu losionom koji će blagotvornim sastojcima rashladiti i umiriti tijelo.

Douglas SUN After sun lotion, 200 ml 59,90 kn
Nakon izlaganja suncu koža je uništena i žudi za njegom. Losion poslije sunčanja za lice i tijelo hladi i umiruje lice i tijelo.

Njezin njegujući kompleks s djelatnim tvarima glicerinom, pantenolom, alantoinom i aloa verom obnavlja stanice kože s vlažnošću koja se dugo zadržava i naknadno djeluje protiv isušivanja. Za odmorenu, nježno mekanu kožu nakon zalaska sunca.

Ovdje možete pronaći sve za gradsko sunce

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju