Za prijenos filmske nagrade Oscar i najglamuroznijeg crvenog tepiha u svijetu poznatih, i voditeljice u studiju Nova TV izborom toaleta oduševile su modnim izborom s domaćim potpisom

Za prijenos filmske nagrade Oscar voditeljice Martina Podgorski, Ana Stunić i Ivana Nanut izborom glamuroznih kreacija prilagodile su se luksuzu crvenog tepiha ispred Kodak Theatrea u Hollywoodu.

Najjednostavniji model odabrala je upravo Ivana Nanut koja je haljinom s potpisom eNVy Rooma utjelovila retro Hollywood.

Klasični i decentni kroj s dodirom seksepila odlučno je nadopunila jednostavna zalizana frizura te nježan make up.

>> Ovako izgledaju haljine u XXL veličini

Kreaciju Matije Vujice rađene po mjeri nosila je koordinatorica društvenih mreža Ana Stunić.

>> Oscar: 10 haljina koje se još uvijek pamte

'Za Anu sam odabrala sam crnu čipku koja na koktel haljini izgleda baš po mjeri događaja obilježenog posebnim glamurom' opis su kojim je sama dizajnerica opisala odabranu kreaciju.

Dok su se Ana i Ivana odlučile su klasičnu crnu, Martina je zabljesnula u ženstvenoj toaleti vatreno crvene boje Aleksandre Dojčinović.

Gornji dio toalete korzetnog kraja posebnim je učinio dvoslojni fluidni volan na lijevom ramenu te šlep, kojim je stupanj glamura dosegao najvišu razinu.

'Haljina sirena kroja je šivana posebno za Martinu,a zajedno smo se složile kako bi crvena boja bila prigodna za ovo događanje. Cijelu priču obogatili smo dugim šlepom te volanom na ramenu', izjavila je dizajnerica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju