Priprema za vjenčanje za mladenku može biti vrlo stresna, a najvažniji segment svakako je vjenčanica. Haljina koja će obilježiti početak novog života trebala bi biti posebna i opisivati osobu koja je nosi, no ponekad trendovi mogu potpuno poremetiti... Prije nego se odlučite za model iz snova doznajte koja 3 znaka otkrivaju kako ste odabrali vjenčanicu koja nije za vas

1. Kroj haljine vam stvara nelagodu
Ako ste pronašli na internetu ili u časopisu, ili vam je prijateljica ili prodavačica preporučila trendi vjenčanicu s dekolteom do pupka, visokog proreza ili otvorenih leđa u kojoj se ne osjećate ugodno, to je znak da takav kroj nije za vas.

Danas postoji veliki broj domaćih dizajnera, salona i krojačica koje prate trendove i znaju što se nosi i kako kopirati najnovije kolekcije vjenčanica

Ako inače ne preferirate isticati dekolte ili zazirete od golišavih krojeva, ne povodite se za trendovima jer osjećaj nelagode na vaš poseban dan biti će deset puta jači. Radije odaberite kroj koji će vas najbolje opisati kao osobu.

>> Top 3 grudnjaka bez naramenica za lijepa, gola ramena

2. Haljina je već na probi 'neposlušna'
Tijekom probe haljine sigurno ćete se naći u iskušenju da isprobate što više modela i neki od njih će vam biti primamljivi, ali ne i udobni. No ako patite već na probi, zamislite samo kako će vam biti tijekom cijele večeri?

Haljina u kojoj ne možete disati, ona na kojoj stalno morate popravljati i podizati dekolte ili ona predugog šlepa u kojoj jedva napravite dva koraka samo će vam zadati muke.

3. Haljina je preskupa za vaše mogućnosti
Najčešće pitanje koje se javlja pri odabiru haljine iz snova je: 'Koliko bih je najviše platila?' Haljine renomiranih dizajnera najčešće su one koje plijene najviše pažnje, no njihova cijena može biti vrlo visoka.

Podizanje kredita ili potrošnja čitave ušteđevine na najam ili kupnju haljine koju ćete nositi samo jednom nije najbolje rješenje i vrlo brzo možete požaliti.

Danas postoji veliki broj domaćih dizajnera, salona i krojačica koje prate trendove i znaju što se nosi i kako kopirati najnovije kolekcije vjenčanica. Njihova cijena znatno je prihvatljivija, a mogućnosti bezgranične. Isto tako, svoju haljinu iz snova možete pronaći i u online trgovinama.

Ako se još uvijek niste odlučili u kojoj ćete haljini prošetati do oltara donosimo galeriju vjenčanica koje možete potražiti i u našim trgovinama:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju