Visoke i vitke manekenke u odjeći koju nose izgledaju besprijekorno, no izdužena figura nij etajna, može se postići i odgovarajućim odjevnim komadima, bojama, uzorcima i obućom


Štikle

Štikle su rješenje za sve probleme. Osim što ćete izgledati desetak centimetara viši uz odgovarajući model cipela ili sandala može vizualno skinuti nekoliko neželjenih kilograma. Platforme će se savršeno uklopiti uz hlače produljenih nogavica na trapez koje pokrivaju cipelu. S druge strane, uz kratke hlačice birajte čim otvorenije klasične salonke.

>> Odaberite najbolje traperice za vaše tijelo


Boje
Boje igraju vrlo značajnu ulogu u vizualnoj igri. Želite li istaknuti noge, kratke hlačice ili suknu uskladite s bojom cipela. Bilo da je riječ o svijetlim tonovima ili nezaobilaznoj crnoj boji takva kombinacija u prvi će plan staviti vertikalnu liniju vašeg tijela te samim time vizualno izdužiti figuru.

>> Cvjetni uzorak okupirao police trgovina


Uzorci
Uzorci poput vertikalnih prugica ili bilo kakvih dezena koji se šire po vertikali također mogu izdužiti vašu figuru. Sličan efekt imaju haljine koje su na sredini u svjetlijoj, a na rubnim dijelovima (bokovi i struk) u tamnijoj boji. Isto je i s najlonkama i tajicama.

>> Trendi komadi koje ovog proljeća morate imati


Krojevi
Baš kao i prugice i majice dubljeg V izreza naglašavaju vertikalu vašeg tijela. Volite li nositi kratke hlačice ne skrivajte liniju struka već je naglasite remenčićem u sličnom tonu. Suknje moraju biti do iznad koljena, a hlače zvonolikih ili ravnih dužih nogavica. Sako ili jakna trebali bi duljeg kroja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju