Želite li zabljesnuti elegancijom, bilo da ste trendseterica ili moderna rokerica, crvena je neupitno hit boja kako za Dan zaljubljenih tako i za svaku priliku sa svečanim prizvukom. Poznata dizajnerska imena domaće modne scene predložili su 4 stajlinga s većom ili manjom dozom crvene u kojima možete zablistati na Valentinovo

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović za svaki tip žene savjetuje crvenu komotnu haljinu uz koju se lako da kombinirati vrtoglava potpetica. Ista haljina uz druge modne dodatke može biti saveznica i dnevnog izgleda, tom prilikom pridružite joj gležnjače i kožnatu jaknu.

>>5 stajlinga koje muškarci žele vidjeti na ženama

Kraljica čipke Matija Vuica crnu boju predlaže za Dan zaljubljenih, ukrašena čipkom takva haljina ne podnosi glomazne upečatljive modne dodatke njih je poželjno uskladiti s uskom crnom haljinom.

Ivica Skoko dizajner koji u svakoj kreaciji podilazi damskom stilu, korzet izdvaja kao komad koji se lako uklapa uz suknje ili kožnate hlače i ima sposobnost zaoštrit svaki izgled i istodobno ga čini senzulanim.

Dizajnerica Kristina Burja traperice i komotnu majicu s trendi natpisom kakve i sama kreira ističe kao savršenu kombinaciju za večernji izlazak s partnerom.

Po uzoru na prijedloge naših dizajnera prošetali smo trgovinama i pronašli komade odjeće koje će zadovoljiti ukus trendseterice, klasičarke, dame i rokerice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju