Obožavamo ljetnu modu! Žive boje, prozračni materijali, haljine i kratke hlačice samo su neki od ljetnih 'krpica' koje ne želimo pospremiti u ormar. No zahvaljujući novim trendovima to nikako ne morate učiniti. Doznajte kako 5 omiljenih ljetnih komada pretvoriti u trendi jesenski look

1. Kratka haljina
Kratke haljine su omiljeni ljetni komad mnogih i zato zaslužuju još jednu sezonu. Haljinicu iskombinirajte uz grilonke ili najlonke te trendi čizmice, a savršeno će je nadopuniti i kožnata ili traper jakna te baloner.

>> Kako odabrati pravu kožnu jaknu?

2. Kratke hlačice visokog struka
Uz vječnu haljinicu kratke su hlačice definitivno obilježile sezonu, posebno modeli visokog struka. Ako ste i vi ponosna vlasnica jednog takvog komada vrijeme je za jesensku modnu igru. Hlačice iskombinirajte uz bluzu i sako te najlonke ili grilonke s uzorkom. Što se obuće tiče možete ih kombinirati uz balerinke, salonke ili čizme.

3. Košulja-tunika
Prozračne tunike i košulje od prirodnog materijala također zaslužuju drugu priliku. Uz njih će se savršeno uklopiti uske traperice ili šarene tajice te gležnjače na visoku ili nisku potpeticu.

>> 8 modela traperica Victorije Beckham za sve ukuse

4. Top s printom
Majica bez naramenicama ukrašena printom idealan je odabir za dnevni i večernji look kako ljeti, tako i tijekom jeseni. Za večernju varijantu preporučujemo kožnate hlače, sako i štikle, a za dnevni traper jaknu i uske hlače bogatog i šarenog printa.

5. Maksi haljina
Dugačke haljine na tanke naramenice tijekom cijelog smo ljeta rado nosili. U novu sezonu koja je pred vratima možete je uvrstiti vrlo lako, a u tome će vam pomoći vječni kožnjak ili sako. Za obuću odaberite gležnjače ili tenisice i vaš jesenski outfit je spreman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju