Svaka kozmetička torbica ima osnovne proizvode koji se ne mijenjaju bez obzira na godišnje doba. Iako svi proizvodi teže istom cilju, hidratiziranoj i mekoj koži, te naglašavanju aduta na licu, sezonske prilike traže preinake koji će razlikovati zimsku 'garnituru' od ljetne. Izdvojili smo 5 praktičnih i korisnih proizvoda koje bi svaka ljetna kozmetička torbica trebala imati

Vichy termalna voda u spreju 30 ml 31,16kn
Vichy termalna voda jedinstven je spoj 15 rijetkih minerala, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih agresija, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu.

Korištenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini ljepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.

>> Horoskop otkriva: Koji je vaš savršen stil šminkanja?

Stick Rexona Maksimum Protection, 42 kn
Znanstveno dokazana djelotvornost proizvoda i inovativna tehnologija bazirana je na reakciji tijela i sadrži maksimalnu zaštitu protiv znojenja, tehnologiju na bazi inkapsuliranog mirisa za zaštitu od neugodnih mirisa koja garantira svježinu u trajanju od 48 sati, te sastojak za hidrataciju kože.

Sezonske prilike traže preinake koji će razlikovati zimsku 'garnituru' kozmetičke torbice od ljetne

Za maksimalnu učinkovitost preporuča se nanošenje Maximum Protectiona noću jer na taj način formula ima više vremena djelovati i stvarati snažnu razinu zaštite za naredni dan.

>> Mala škola šminkanja za temperature iznad 30°c

Las Chicks Bronze lime&green tea pekmez za sunčanje, 114 kn
Las Chicks Bronze tonirani je pekmez koji omogućava postizanje željene boje u kratkom vremenu, čak i kada sunce nije jako.

Sastojci Las Chicks Bronze pekmeza za sunčanje dobiveni su ekološkim uzgojem te su 100 posto prirodnog podrijetla. Pekmez je obogaćen karotenoidima iz ulja mrkve koji pospješuju tamnjenje kože, dok ulje oraha osigurava ravnomjerno i lako tamnjenje. Njegujuće ulje nevena kožu omekšava, tonira i vlaži dok ulje maslina koje koži daje poseban sjaj i prirodnije tamnjenje.

Las Chicks Bronze LIME & GREEN TEA sadrži eterično ulje ylang ylang koje opušta, dok miris limete i zelenog čaja djeluje osvježavajuće.

L'Occitane uljepšavajuća BB krema za besprijekornu put sa zaštitnim faktorom 30 223,20 kn
Postignite izgled besprijekornog tena uz savršeni spoj ekstrakata irisa i anđelike sjedinjenih u L'Occitane uljepšavajućoj BB kremi.

Njegujuća formula BB kreme lagane je i prozračne teksture te u potpunosti udružuje sve blagodati hidratantne kreme i tekućeg pudera: daje svjež i ujednačen izgled tenu te osigurava dugotrajnu zaštitu sa zaštitnim faktorom 30.

Uljepšavajuća BB krema sadrži patentirani kompleks dviju anđeoskih biljki: bijelog irisa i anđelike. Baršunast i raskošan, blistavo bijeli cvijet irisa simbol je savršene ljepote s iznimnim efektom pročišćavanja, dok anđelika ima dubinsku moć hidratacije i vraćanja vitalnosti koži.

Maybeline Colorama sjajilo u tubi, 17,90 kn
Već provjerena kvaliteta Maybellineovih proizvoda nije izostala ni kod Colorama linije koju čine lakovi za nokte, mono sjenila za oči, sjajila za usne i rumenila, a sve proizvode iz linije branda Colorama karakterizira iznimno bogata paleta boja - od nježnih pastelnih sve do intenzivnih žarkih boja. Sjajilo u tubi je dostupno u dvadeset i jednoj nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju