Iako pogled kroz prozor još uvijek ne otkriva prepoznatljive znakove proljeće, sunčani dan i rascvjetano drveće, to nije razlog da vaša koža lica još uvijek spava zimski san. Predstavljamo vam 5 novih proizvoda različite namjene spremnih pružiti pomoć različitim tipovima kože

1. Nivea 'Poklon od srca' 14,90 kn (75 ml) i 21,90 kn (150 ml)
'Poklon od srca' i lijepa riječ upućena voljenoj osobi neizostavni su dio slavlja romantike i ostavljaju neizbrisiv trag.
Ove godine Nivea poziva na dijeljenje ljubavi s kremama 'Podijeli ljubav' koje osvajaju svojim romantičnim, neodoljivim pakiranjem s četiri motiva koji slave simbol srca kao izraza ljubavi.

>> Loše navike koje uništavaju kožu lica

NIivea krema pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

2. Garnier Pure Active piling s ugljenom 39,90 kuna
Garnier Pure active carbon piling obogaćen je ugljenom, poznatim po svojoj prirodnoj sposobnosti upijanja nečistoće. Čisti pore i pomaže eliminirati nečistoće i višak sebuma.

>> 10 mitova o nastajanju bora

Osim ugljenom, obogaćen je salicilnom kiselinom koji smanjuje nečistoće.

Pure Active Carbon piling iznimno je učinkovit protiv mitesera i nesavršenosti. Rezultat je manje prištića!

 

3. Melvita Esencija za ujednačenu i blistavu put, 369,40 kn
Osvježavajući gel udružuje izuzetnu kombinaciju učinkovitih sastojaka: patentirani kompleks 5 bijelih cvjetova u sinergiji s prirodnim sastojcima za ujednačenu i blistavu put, s trostrukim djelovanjem protiv pigmentacijskih nejednakosti.

Primorski žilj pomaže smanjiti postojeće pigmentacijske nejednakosti: njihova veličina je smanjena do 63 posto. Korektivno djelovanje pojačano je s ekstraktima iz sjemenki bijele vučike i listova gaulterije, koji pospješuju obnavljanje stanica.

Primorski žilj u sinergiji s narcisom i tratinčicom pomaže spriječiti nastanak novih pigmentacijskih nejednakosti. Dan za danom pigmentacijske nejednakosti su manje vidljive. Put je ujednačena, zdravog, blistavog i mladolikog izgleda.

4. L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew (krema za lice, serum i krema za područje oko očiju) svaki proizvod 119,90 kn
Nova njega iz L'Oréal Paris laboratorija donosi prekretnicu u borbi protiv bora, a djeluje trostruko: smanjuje bore, vraća koži elastičnost i preoblikuje konture lica.
Sadrži dva iznimno učinkovita sastojka koji se bore protiv bora: hijaluronsku kiselinu i 3%-tni Pro-Xylane. Hijaluronska kiselina, inače prirodno prisutna u koži, snažan je magnet za zadržavanje hidratacije. Revitalift Laser Renew sadrži fragmentiranu hijaluronsku kiselinu koja brzo prodire u kožu te korigira bore precizno i učinkovito. Pro-Xylane™ je poznati i iznimno učinkovit sastojak u borbi protiv bora.

La Roche Posay Redermic R Dermatološki korektivni koncentrat – intenzivan 240,00 kn
Stručnjaci su prepoznali retinol kao dermatološki standard u borbi protiv foto-starenja i njegovih pojava: primjetnih finih linija i dubokih bora, preuranjenog oštećenja zahvaljujući suncu te nepravilne teksture kože.

Retinol je najdirektniji aktivni kozmetički oblik vitamina A koji se prirodno nalazi u tijelu.

Kada se nanese na kožu, retinol zadebljava epidermu koja se stanjuje kako starimo. Zahvaljujući izvrsnim regulacijskim svojstvima, normalizira staničnu diferencijaciju i regulira proces keratinizacije s ciljem zaglađivanja i izjednačavanja tena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju