Trendovi u modi neprestano se mijenjaju pri čemu se brojna istraživanja provode ne bi li se dokučilo koliko odijevanje utječe na muško ženske odnose. Većina njih ima slične rezultate koji potvrđuju kako muškarci na ženama cijene prirodan izgled i odjeću koja ga ne narušava. Jednostavni krojevi, traperice, bijele hlače pri samom su vrhu muškarčevih želja kao i štikle ali optimalne potpetice, zaključak je kako pravilo koje vrijedi za inače dobar stil – manje je više, muškarci cijene

Nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako od 10.000 ispitanika, koje su činili muškarci i žene,  64 posto žena muškarce procijenjuje po načinu odijevanja. Manje od polovice muškaraca isto čini kada su žene u pitanju, kod onih kojima je stil presudan prilikom prvog kontakta zanimljiv je bio odabir idelane odjeće za žene.

>>5 ženskih komada koji su muškarcima jako seksi

Traperice, bijele hlače, jednostavne haljine, štikle optimalne potpetice pri samom su vrhu muškarčevih poimanja dobrog stila kod žena. Oni ne vole pretjerivanja i robovanje trendovima, voluminozne krojeve koji prekrivaju tijelo, balerinke, Uggsice, pa čak i minimalno skraćene minice. Ipak muškarci uzimaju u obzir kako dobar stil prije svega čini osoba koja ga nosi pa male izlete u modne igre ipak odobravaju.

Na temelju liste želja o odjeći koju žele vidjeti na ženama sastavili smo galeriju pet trendi kombinacija koje će na noge baciti svakog muškarca, ali zadovoljiti i potrebu žene za modnom igrom.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju