Torba je omiljeni modni dodatak svake žene. Osim što mora biti funkcionalna, važno je da je što duže možete kombinirati uz različite odjevne kombinacije. Kako se ne bi zaletjeli i kupili onu koja će već sljedeće sezone biti 'demode' saznajte pet zlatnih savjeta na koje morate misliti pri kupovini torbe

Trendovi se mijenjaju toliko brzo pa ukoliko želimo biti 'in' trebali bi mijenjati garderobu svakih nekoliko mjeseci. Isto vrijedi i za modne dodatke poput ženske torbe.

Budite pametni, razmišljajte klasično i odaberite kvalitetnu kožnatu torbu koja vas neće iznevjeriti

Upravo zato je vrlo važno da prije nego se odlučite kupiti ovosezonsku hit torbicu, radije razmislite i uložite novce u nešto što ćete nositi duže vrijeme.

1. Veličina

Veličina torbe bira se na temelju fizičke građe. Niske i sitnije žene će iza velike torbe potpuno nestati, a isto vrijedi i za visoke, upečatljive žene primjerice kovrčave kose poput Beyonce koje malom neupadljivom torbicom neće postići nikakav efekt. Dakle, birajte torbu u skladu sa svojom visinom i građom.

>> Očajne Hrvatice poludjele za markiranim kopijama

>> S logom Louis Vuittona i vreće za smeće postaju torbe

2. Oblik
Osim oblika torbe, važan je i oblik vašeg tijela Oblija figura zahtjeva jednostavniju torbu, i obrnuto. Krupnije žene trebale bi izbjegavati šarene, bogate torbe i bazirati se na onim jednobojnim.

3. Šavovi
Šavovi na torbi vrlo su važni jer je oni drže na mjestu. Tražite torbe s naglašenim šavom i čvrstim koncem, bez opuštenih dijelova. Osim izgleda, torba mora biti i kvalitetna i korisna.

4. Zatvarač
Većina torbi dolazi s patentnim zatvaračem. Prije nego izaberete torbu nekoliko puta isprobajte patent otvarajući i zatvarajući ga još u trgovini. Osjetite li da zapinje, radije odustanite bez obzira na popust jer će problem postati sve gori.

5. Ukrasi i uzorci

Ultra trendi i vrlo upečatljivi ukrasi na torbi koji simboliziraju neki brand su možda trenutno pravi hit, ali što će biti sljedeće sezone? Budite pametni, razmišljajte klasično i odaberite kvalitetnu kožnatu torbu koja vas neće iznevjeriti.

Klasičnu torbu uvijek možete obogatiti otkačenim nakitom, odjećom ili šalom i što je najvažnije moći ćete ju nositi i sljedeće sezone.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju