Gusta kosa kakvom se mogu pohvaliti sretnice poput Jennifer Lopez, Eve Longorije i Kate Backinsale san je svake žene. Iako je na takav efekt nemoguće trajno utjecati, postoje male frizerske tajne koje kosu vizualno mogu učiniti gušćom i bogatijom. Donosimo 5 super trikova koje možete već danas isprobati sami

Sjenilo za tjeme
Frizura na razdjeljak neprijatelj je rijetke kose jer se tjeme, koje je znatno svjetlije od kose dolazi do izražaja. Odaberite sjenilo koje je nijansu do dvije tamnije od vaše boje kose. Počešljajte kosu na razdjeljak te kistom sjenilo nanesite na razdjeljak. Sjenilo će iznijansirati kožu tjemena i stvoriti efekt gušće kose.

Dupli konjski rep
Uz pomoć ovog trika ne samo da će vaš rep izgledati gušće i punije već ćete ga produžiti i do 10 centimetara. Doznajteako napraviti dupli konjski rep:
>> Konjski rep: Produžite kosu za 10 cm bez ekstenzija

Pletenica na stranu razbarušena
Umjesto klasične pletenice ili riblje kosti koje smo nosili kao djevojčice isprobajte ležernu varijantu na stranu. Doznajte kako napraviti trendi bogatu pletenicu:
>> Razbarušena pletenica: U 5 koraka do hit frizure

Pramenovi
Jednolična boja kose gubi na volumenu. Iako ujednačeni tonovi mogu izgledati vrlo elegantno na sretnicama gustih pramenova, imate li rijetku kosu pramenovi su vaš najbolji saveznik. Želite li odabrati pramenove idealne za vašu boju i teksturu kose odgovore potražite ovdje:
>> 4 vrste pramenova za sve boje kose

Pjena umjesto gela i kreme za kosu
Pjena za kosu vaš je saveznik u postizanju maksimalnog volumena, a time i efekta gušće kose. Nanesite pjenu na vlažnu kosu u području tjemena, te je rukama utrljajte u cijelu kosu. Nakon toga kosu prebacite preko glave i posušite je sušilom za kosu namještenom na najslabiju temperaturu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju