Vlasnice crvenih pramenova na našim ulicama nisu čest prizor, ali s dolaskom jeseni boja strasti nailazi na sve veći broj sljedbenica. Šarmantne, zaigrane i upečatljive špicerice s detaljem koji osigurava originalnost u svakom trenutku zaslužile su biti izdvojene kao najljepše promotorice boje strasti

Crvena boja kose postoji u niz nijansi, a tri najpopularnije na koje se brojne dame odlučuju prvenstveno zbog usklađenosti s bojom puti i očiju su boja mahagonija, nijansa crvene trešnje i bakra.

>>Špica: Top 3 najluđe frizure iz grada

Prilikom promjene u jednu od nijansi crvene boje, svakako treba pripaziti na određena pravila koja su špicerice sa zagrebačkog asfalta uspješno usvojile i primjenile na svom stilu: 

1. Svijetlocrvena boja
savršeno pristaje uz ružičastu put i tamnoplave tonove kose, zlatni tonovi s bakrenim odsjajem vole pak tamni ten. Ova nijansa posebno ističe zelenu, plavu i smeđu boju očiju.

2. Bakrena nijansa crvene boje najbolji je izbor za vlasnice svijetle boje puti čiji hladni ton lica uspijeva omekšati i razbuditi. Ova vatrena nijansa pristaje zelenim i sivim tonovima očiju.

3. Tamnocrvena boja idealna je za vlasnice srednje tamne puti i tamno smeđe nijanse očiju. Dovoljno je efektna da ne traži dodatno isticanje pramenovima, koji su poželjni u nijansi ta ton svijetlijoj od boje kose.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju