Proljetna sezona u koju smo tek zakoračili već nas je razveselila novim modelima traperica koje ćemo sigurno objeručke prihvatiti. Ako ste fan ovog vječnog komada i želite osvježiti svoj look prokopajte ormar i potražite stare modele spremne za reciklažu. Ako pak u toplu sezonu želite zakoračiti u novom ruhu donosimo mali vodič za 5 modela traperica koje će obilježiti proljeće

1. Boyfriend
Široke, pomalo šlampave traperice od tankog, ispranog trapera, podvrnute do gležnjeva stil je koji su objeručke prihvatile holivudske ljepotice poput Jennifer Aniston, Rihanna i Halle Berry. Takozvani boyfriend kroj zadržao se i ovu sezonu, a vjerujemo kako će 'zaraziti' brojne ljubiteljice trendova.

>> 6 komada koje želimo ukrasti iz muškog ormara

2. Skinny
Iako smo mislili da ovaj model neće dugo izdržati na modnoj sceni skinny traperice već tko zna koju sezonu za redom su definitivni must have. Praktične, elastične uske traperice mogu se prilagoditi svakom obliku tijela, a savršeno će se uklopiti uz elegantne štikle, balerinke, visoke tenisice i čizme.

>> Proljetni trend: Riskirajte s neonskim bojama u stilu 80-ih

3. Boot cut
I ovaj je model spreman za reciklažu jer samo nekoliko godina unazad svi smo ga nosili. Ravne traperice ili one koje naginju ka trapezu odlično pristaju uz šarene košulje i tunike - 2 komada odjeće koje ovu sezonu morate imati.

4. Neonske boje
Žarke, neonske boje poput zelene, crvene, ružičaste ili žute ovog bi se proljeća trebale naći i na vašim trapericama. Poigrajte se ovim moćnim nijansama koje će u trenu podignuti i najjednostavniji stajling.

5. Uzorci
Iako je sezona uzoraka započela još prošlog proljeća priča se nastavlja i ove godine. Traperice, najčešće uskog ili ravnog kroja prekrivene nježnim, bljedunjavim cvjetovima, šarama i oblicima ili pak 'špricane' traperice na kojima se nijanse prelijevaju od najsvjetlije do one najintenzivnije savršen je detalj s kojim ne možete pogriješiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju