I dok se mi iz petnih žila trudimo maksimalno dotjerati kako bi zablistale na prvom spoju muškarci su puno jednostavnija bića. Oni ne primjećuju detalje poput frizure, ruža, nakita ili modnih dodataka već im u oko upadaju neke sasvim druge stvari. U anketi provedenoj na uzorku muškaraca izdvojili smo 5 modnih komada koji su njima nevjerojatno seksi i u kojima žele vidjeti svaku ženu


Sportske tajice

Ima li išta seksepilnije od ženskog tijela u uskim tajicama za vježbanje koje ističu bokove i stražnjicu? Tako nekako su glasili odgovori brojnih muškaraca iz ankete. Iako je ovaj komad brojnim ženama potpuno nebitan njima je definitivni broj jedan, kada govorimo o seksi odjeći.

>> 5 kozmetičkih pomagala kojih se muškarci užasavaju

Pencil suknja
Uska suknja do koljena koja maksimalno ističe liniju tijela odjeća je u kojoj gotovo svaki muškarac želi vidjeti ženu. Iako je riječ o vrlo jednostavnom komadu, on može izgledati elegantno i seksi, a da pritom ne otkrije niti milimetar kože.

Uske traperice koje obavijaju žensku nogu od prepone do gležnja pravi je magnet za muškarce

Mala crna haljina
Malu crnu haljinu obožavaju žena, ali, čini se, i muškarci. Njima krilatica 'manje je više' itekako drži vodu. Ovaj minimalistički komad koji vrišti elegancijom i seksepilom savršeno opisuje muške maštarije u kojima vide fatalnu ljepoticu na koktel zabavi s čašom šampanjca u ruci i neodoljivim pogledom koji obara s nogu.

>> Što svi muškarci prvo primijete na ženi?

Skinny traperice
Uske traperice koje obavijaju žensku nogu od prepone do gležnja pravi je magnet za muškarce. Traperice same po sebi su muškarcima vrlo seksi komad, a još kada one istaknu sve atribute onda govorimo o punom pogotku s kojim nema greške.

Štikle
Najseksepilniji komad koji nikada neće iznevjeriti niti jednu ženu svakako su štikle. Cipele ili sandale na visoku potpeticu koje napinju svaki mišić na nozi te koja izdužuje figuru najjače je žensko oružje i definitinvi broj jedan kada je riječ o zavođenju i seksepilu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju